MEDIA

Big Brother: Νέο ειδύλλιο στο παιχνίδι; Ευδοκία και Νίκος έρχονται πολύ κοντά!

Τα ζευγάρια στο σπίτι του Big Brother αυξάνονται και πληθύνονται! Ευδοκία και Νίκος έχουν έρθει πολύ κοντά.

Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το Big Brother αναζητά τρόπους να σταθεί ψηλά στην τηλεθέαση και όπως γίνεται αντιληπτό, τα ειδύλλια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης έκαναν την αρχή. Και τι αρχή! Με καυτά φιλιά στο ντουζ και τρυφερά τετ α τετ μέσα στο σπίτι.

Χθες, ο Big Brother είχε… κέφια και αποφάσισε να αναθέσει μία μυστική αποστολή στον Παναγιώτη η οποία έφερε αρκετό εκνευρισμό αλλά και πολύ γέλιο.

Ο Steve και ο Κώστας για μία ακόμα φορά προσπάθησαν να κάνουν τα δικά τους ξεκαθαρίσματα. Ωστόσο η στάση του πρώτου φαίνεται να έχει κουράσει τη Μαίρη και την Ευδοκία με αποτέλεσμα εκείνες να θελήσουν να τον βάλουν στη θέση του!

Η δοκιμασία για τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό ήταν απαιτητική και ζητά από τους συγκατοίκους να βρεθούν κυριολεκτικά… ο ένας πάνω στον άλλο.

Και εδώ έρχεται το νέο ειδύλλιο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Η Ευδοκία και ο Νίκος φαίνεται να βρίσκουν αρκετά κοινά σημεία και να έρχονται όλο και πιο κοντά.

Δεν βλέπουν όμως όλοι με καλό μάτι αυτό το πλησίασμα. Η Σαμάνθα φαίνεται να ενοχλείται αρκετά και δεν αφήνει το γεγονός ασχολίαστο.

Δείτε το βίντεο από το Big Brother:

Exit mobile version