MEDIA

Δέσποινα Βανδή: Αυτός τη φλερτάρει μπροστά στον Βασίλη Μπισμπίκη

Γνωστός ηθοποιός... φλέρταρε την Δέσποινα Βανδή μπροστά στον Μπισμπίκη και αυτός δεν αντέδρασε.

Δέσποινα Βανδή: Αυτός την φλερτάρει μπροστά στον Βασίλη Μπισμπίκη
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί κάποιος να φλερτάρει την Δέσποινα Βανδή μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου Βασίλη Μπισμπίκη κι αυτός να μην αντιδρά καθόλου; Εννοείται πως μπορεί αφενός γιατί είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και αφετέρου γιατί η Δέσποινα είναι είδωλο και όλοι μπορεί να τη φλερτάρουν!

Όπως χαρακτηριστικά λοιπόν εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου στην κάμερα της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN, η Δέσποινα είναι ένα πλάσμα αέρινο, συμπαθητικό, πολύ γλυκιά και ανοιχτή!

Με λίγα λόγια, ο συμπρωταγωνιστής και φίλος του Βασίλη Μπισμπίκη, φλέρταρε, όχι με τη γνωστή έννοια αλλά χρησιμοποιώντας ευγενείς χαρακτηρισμούς, την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή με την οποία μάλιστα έχουν κάνει μαζί και εκπομπή.

Ο σπουδαίος ηθοποιός είπε επίσης ότι έχει δει το ειδύλλιο του Βασίλη και της Δέσποινας και αποκάλυψε πως κάθε φορά που βγαίνουν μαζί, τα διπλανά μαγαζιά παίζουν… Δέσποινα!

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε επίσης για τα επαγγελματικά του σχέδια τον χειμώνα αλλά και για τη σειρά που θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στον ALPHA, με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει».

Πηγή: mediatime.gr

Exit mobile version