MEDIA

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Μαζί στη Θεσσαλονίκη

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκαν μαζί στη Θεσσαλονίκη!

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Μαζί στη Θεσσαλονίκη
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης:  Μπορεί στις αρχές του Νοεμβρίου η Δέσποινα Βανδή να βρέθηκε στη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη όμως πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια ήταν στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος που βρέθηκε η Βανδή στην πόλη του βορρά ήταν επαγγελματικός καθώς εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης όπου και τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με όσα όμως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο πρώην σύζυγος της, Ντέμης Νικολαΐδης που διέμεινε μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχείο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα πως οι δύο τους βρέθηκαν για να μιλήσουν καθώς όπως σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας οι σχέσεις τους έχουν πλέον περιοριστεί.

«Η Δέσποινα Βανδή έφτασε πρώτη στο ξενοδοχείο. Με το που έφτασε ενημερώθηκε πως και ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε κάνει και εκείνος κράτηση και θα είναι το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ξενοδοχείο. Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν, οι δυο τους δεν είχαν καμιά επικοινωνία», αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής Φωτεινή Πετρογιάννη.

 

Exit mobile version