Εκλογές

Εκλογές 2019: Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για την μεγάλη βραδιά των εθνικών εκλογών 2019.

Εκλογές 2019: Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για την μεγάλη βραδιά των εθνικών εκλογών 2019.

Ο ΣΚΑΪ αναδείχθηκε ο νικητής στην μάχη της τηλεθέασης την βραδιά των εθνικών εκλογών 2019.

Όλοι οι σταθμοί είχαν ετοιμάσει μαραθώνιες εκλογικές εκπομπές με τον ΣΚΑΪ να είναι πρώτος στους πίνακες της Nielsen.

To Open και το Star άφησε πίσω της η ΕΡΤ στην χθεσινή εκλογική βραδιά. Όλοι οι σταθμοί είχαν ετοιμάσει μαραθώνιες εκλογικές εκπομπές με τον ΣΚΑΪ να είναι πρώτος, αφήνοντας σε απόσταση τον ΑΝΤ1 και τον ALPHA.

Μάλιστα, την ώρα της ανακοίνωσης των exit polls, ο ΣΚΑΪ σημείωσε ποσοστό 26,3%, ενώ κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως το 28,9%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά:

ΣΚΑΪ – 24,1%

ΑΝΤ1 – 17,1%

ALPHA – 13,7%

ΕΡΤ1 – 8,6%

OPEN – 7%

STAR – 5%

Παράλληλα, νικηφόρα αποδείχτηκε για αρκετούς δημοσιογράφους η μάχη στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και νυν του Πρώτου Θέματος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι άλλοι δημοσιογράφοι που κατάφεαν να εκλεγούν με τη Ν.Δ. είναι η Φωτεινή Πιπιλή, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, η Άννα Καραμανλή, η Σοφία Βούλτεψη, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Γιάννης Αδριανός, ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Κώστας Γκιουλέκας και ο Γιάννης Λοβέρδος.

Και με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Εκλογές 2019 συμμετείχαν αρκετοί δημοσιογράφοι, ενλώ κατάφεραν να εκλεγούν οι Νίκος Φίλης, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Βαρεμένος, Χρήστος Γιαννούλης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Θεοδώρα Αυγέρη.

Με το ΚΚΕ εκλέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη.

Το ερώτημα αφορά φυσικά τα άτομα που θα επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού θέλει ανθρώπους έμπιστους, που μπορούν να φέρουν σε πέρας αυτά που έχει ο ίδιος στο πρόγραμμα του.