×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το νέο της εγχείρημα


Γεωργία Τσιαρλή

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το νέο της εγχείρημα


Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και μερικές εβδομάδες αποτελεί παρελθόν από την τηλεόραση, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ON time», η παρουσιάστρια, παράλληλα με τις καλοκαιρινές της διακοπές στον «προσωπικό της παράδεισο» , τα Άχλα της Άνδρου, σχεδιάζει εν κρυπτώ και πολύ προσεχτικά το επόμενό της βήμα.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει δεχτεί εισηγήσεις από στενούς της συνεργάτες, αλλά και διαφημιστικές εταιρείες, να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube.

H παρουσιάστρια είναι ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα στο διαδίκτυο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λογαριασμός της στο Instagram αριθμεί 1,2 εκατομμύριο ακολούθους και είναι γνωστό στην τηλεοπτική πιάτσα πώς η Ελένη και στο συγκεκριμένο πεδίο έχει το υψηλότερο κασέ, προκειμένου να κάνει διαφήμιση ποστάροντας μια φωτογραφία ή προωθώντας μια υπηρεσία παροχής.

«Ακόμη είναι και εκεί είναι πολύ προσεχτική. Το προϊόν το οποίο θα κρατήσει στα χέρια της πρέπει πρώτα να αντιπροσωπεύει την ίδια» ανέφερε στην εφημερίδα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την παρουσιάστρια.

Εφόσον το κανάλι στο YouTube προχωρήσει, το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η Ελένη δεν μπορεί, αλλά και δεν θέλει να έχει καθημερινή παρουσία στο διαδίκτυο. Πολλές ανάλογες περιπτώσεις επωνύμων έχουν λήξει άδοξα, καθώς στην πορεία τα διαδικτυακά αυτά κανάλια «ξεφούσκωσαν» .

Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός δυνατού team για το διαδικτυακό κανάλι (από κομμωτές, μέχρι στιλίστες και γιατρούς έως κοσμετολόγους και κατασκευαστές κοσμημάτων) ώστε να υπάρχει συνεχής ροή βίντεο στο Youtube, χωρίς απαραιτήτως την καθημερινή παρουσία της ίδιας.

Πάντως οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, αν και η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση ονόματος για το κανάλι στο YouTube, όποτε και αν αυτό ξεκινήσει τη λειτουργία του. Στο εν λόγω εγχείρημα κομβικό ρόλο αναμένεται να έχει η στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη επί 20 χρόνια, Ελένη Γελαλή.

Πηγή: tlife.gr

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ