MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Άγριος τσακωμός Μάρκου – Ευγενίας – Ο Ιάσονας ταπεινώνει την Μαργέτα

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Μπορεί ο Έρωτας Φυγάς να σαρώνει την τηλεθέαση κάθε απόγευμα όμως η συνέχεια της σειράς στο Open βρίσκεται στον αέρα. Τα προβλήματα με την χρηματοδότηση της σειράς είναι μεγάλα όμως δύσκολα αυτή δε θα συνεχιστεί και του χρόνου. Μέχρι τότε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις συναρπαστικές εξελίξεις με την αγωνία να κορυφώνεται...
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Άγριος τσακωμός Μάρκου – Ευγενίας – Ο Ιάσονας ταπεινώνει την Μαργέτα

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Μπορεί ο Έρωτας Φυγάς να σαρώνει την τηλεθέαση κάθε απόγευμα όμως η συνέχεια της σειράς στο Open βρίσκεται στον αέρα. Τα προβλήματα με την χρηματοδότηση της σειράς είναι μεγάλα όμως δύσκολα αυτή δε θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Μέχρι τότε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις συναρπαστικές εξελίξεις με την αγωνία να κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς του Open.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Μάρκος και Ευγενία σε νέους καβγάδες – Αυτή τη λύση βρίσκουν

Το πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίδας με τη φωτογραφία του Στέφανου με τη Μαργέτα σε τρυφερές στιγμές του φέρνει αντιμέτωπους με όλη την τοπική κοινωνία αλλά κυρίως με τους οικείους τους.

Η Μαργέτα έχει να αντιμετωπίσει τον έξαλλο Ιάσονα. Οι δυο τους έχουν έντονο τσακωμό και η Μαργέτα ταπεινωμένη φεύγει από το σπίτι και πάει να μείνει στο εξοχικό τους.

Η απουσία της όμως από το σπίτι επηρεάζει σημαντικά την Αθηνά που πέφτει σε κατάθλιψη. Η κατάσταση της υγείας της χειροτερεύει γρήγορα και οδηγείται στο νοσοκομείο.

Η επιμονή της Γεωργίας να ασχοληθεί με το τραγούδι την οδηγεί όλο και πιο κοντά στο στόχο της, αλλά το εμπόδιο που ακούει στο όνομα «Δεμερτζήδες» καλά κρατεί.

Οι τσακωμοί του Μάρκου και της Ευγενίας πυκνώνουν και η λύση που πέφτει στο τραπέζι είναι να ξαναγυρίσουν στο σπίτι του Στέφανου.

Ο συναγερμός έχει σημάνει για τη Γεωργία και όλοι βρίσκονται στο νοσοκομείο. Εκεί, ο Στέφανος θα τολμήσει μπροστά σε όλους να κάνει αυτό που πάντα περίμενε. Η Μαργέτα δέχεται την πρόταση γάμου του Στέφανου, προκαλώντας την ανεξέλεγκτη οργή του Ιάσονα, που την απαρνείται ως μητέρα. Το ίδιο συμβαίνει μεταξύ Στέφανου και Μάρκου.

Η δε Νότα φαίνεται αποφασισμένη να διαλύσει τη σχέση του ζευγαριού. Επίσης, ο Ιάσονας βάζει τη Γεωργία να διαλέξει αν είναι με το μέρος του ή με της Μαργέτας. Εκείνη αποφασίζει προς το παρόν, για τα προς το ζην, να βγει στο τραγούδι.

Η Ελπίδα προσπαθεί να προσεγγίσει την Άννα, με απόλυτη αποτυχία. Ο Κοντογιάννης δίνει μεγάλο ποσό χρημάτων στον Νικόλα, ως προκαταβολή. Ο Ιάσονας στερεί απ’τη Μαργέτα ακόμα και την επαφή με την Αθηνά.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δείτε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με τις ροζ φωτογραφίες Μαργέτας – Στέφανου

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τρομοκρατούν την Βικτώρια – Η Γεωργία μια ανάσα πριν την αυτοκτονία

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα