MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Άννα βάζει τέλος σε Ρηνιώ και Νικόλα

Όλες οι εξελίξεις από τη σειρά Έρωτας Φυγάς καθώς η Άννα μπλέκεται στη σχέση της Ρηνιώς.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Άννα βάζει τέλος σε Ρηνιώ και Νικόλα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Συναρπάζουν οι εξελίξεις της σειράς Έρωτας Φυγάς καθώς η δραματική σειρά του Open σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση.

O Μάρκος με την Αλεξάνδρα μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων όμως οι υπόλοιπες ιστορίες θα έχουν επίσης κάποιες ανατροπές. Ο Φάνης μάλιστα θα σοκάρει όταν βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του να καταστρέψει τον Στέφανο.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ρηνιώ αμφιβάλει για τον γάμο

Η Ρηνιώ είναι γεμάτη με αμφιβολίες πλέον για τη σχέση της με τον Νικόλα. Η κοπέλα δε μπορεί να απολαύσει τη σχέση τους καθώς υποψιάζεται πως ο Νικόλας δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την Άννα.

Φοβάται μάλιστα ότι ο γάμος που σχεδιάζει δεν έχει κανένα μέλλον και όλα αυτά δεν έχουν νόημα. Γι’αυτήν λοιπόν καλύτερα να χωρίσουν και να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Ωστόσο η Γεωργία, η Αλεξάνδρα και η Βάσω προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την εμψυχώσουν. Της εξηγούν ότι δεν έχει κάτι να φοβάται και απλά σκέφτεται υπερβολικά τα πράγματα.

Την ίδια ώρα ο Θύμιος ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της γειτόνισσας Χαριτίνης. Η Νάντια θα βιώσει τραυματικές εμπειρίες μέσα στο ίδιος της το σπίτι ενώ η αγωνιά για το τι κρύβεται πίσω από τη σχέση του Μίλτου με τον Ανδρέα.

https://youtu.be/LyCdkDWvHZI

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ελπίδα σχεδιάζει το τέλος της Ευγενίας

Τηλεθέαση: Ανατροπή η Γη της ελιάς – Απογοήτευση για το «I’m a Celebrity… Get me out of here»

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος κάνει σύγκριά του τη Θεοφανώ

Exit mobile version