MEDIA

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ελπίδα απειλεί το Νικόλα με μήνυση – Ο Ιάσονας κάνει εξετάσεις γονιμότητας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» μετά την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ελπίδα απειλεί το Νικόλα με μήνυση - Ο Ιάσονας κάνει εξετάσεις γονιμότητας
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Έρωτας Φυγάς συνεχίζει να συναρπάζει και στο Open «τρίβουν» τα χέρια τους με την επιτυχία της καθημερινής σειράς η οποία σαρώνει την τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης.

Αλεξάνδρα και Μάρκος περνάνε συνέχεια από δύσκολες καταστάσεις και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Σύντομα η ιστορία θα έχει και μία μεγάλη ανατροπή που εκπλήσσει τους πάντες.

Συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα μένει έγκυος από τον Ιάσονα και όλοι θα μουδιάσουν από την είδηση ενώ ο Μάρκος στεναχωριέται όταν μαθαίνει το νέο. Από τη μία η Αλεξάνδρα πέφτει στην απελπισία καθώς δεν ήθελε να κάνει παιδί με τον Ιάσονα ενώ από την άλλη ο Ιάσονας γίνεται έξαλλος. Ο λόγος είναι ότι ο Ιάσονας γνωρίζει ότι δε μπορεί να κάνει παιδιά και θεωρεί ότι η γυναίκα του τον απάτησε.

Επιτίθεται μάλιστα στην Αλεξάνδρα λέγοντάς της ότι ξέρει όλη την αλήθεια για τον Γιωργάκη και ότι ο μικρός είναι παιδί του Μάρκου. Τότε η Αλεξάνδρα βγαίνοντας στην αντεπίθεση του αποκαλύπτει τον εκβιασμό που δέχτηκε από την Μαργέτα προκειμένου να τον παντρευτεί και να παίξει το θέατρο ότι το παιδί ήταν δικό του.

Ο Ιάσονας παθαίνει σοκ και βλέπει τα πάντα να γκρεμίζονται μπροστά του. Οι αυτοκτονικές τάσεις θα τον κατακλύσουν και βλέπουμε να φτάνει κοντά στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως η Μαργέτα είναι σίγουρη πως η Αλεξάνδρα δε τον έχει απατήσει και ότι αυτό το παιδί είναι δικό του. Έτσι τον πείθει να κάνει νέες εξετάσεις γονιμότητας.

Την ίδια ώρα  η Ελπίδα αρχίζει να απειλεί τον Νικόλα ότι θα του κάνει μήνυση. Στο μεταξύ η Δήμητρα έρχεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το τι σχέση έχει ο Φίλιππος με τον νεκρό αδερφό της.

Δείτε επίσης:

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Γεωργία – Στρατής – Με αυτό τρελαίνεται ο Μάρκος

Survivor διαρροή 6/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία – Το φαβορί για υποψήφιος!

Exit mobile version