MEDIA

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ευγενία φωτογραφίζει αγκαλιά Μάρκο – Αλεξάνδρα

Στα πράσα πιάνει η Ευγενία την Αλεξάνδρα με τον Μάρκο στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ευγενία φωτογραφίζει αγκαλιά Μάρκο - Αλεξάνδρα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Καθηλωτικός συνεχίζεται ο Έρωτας Φυγάς με τη σειρά του Open να σαρώνει την τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης.

Οι γέννες της Αλεξάνδρας και της Ευγενίας έχουν αλλάξει τις ισορροπίες. Η Ευγενία όμως επιμένει να είναι εμμονική με τη σχέση Μάρκου και Αλεξάνδρας σε σημείο να γίνεται παρανοϊκή.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Έτσι πιάνει τον Μάρκο με την Αλεξάνδρα η Ευγενία

Αρχικά, η πρώτη μεγάλη σκηνή ζηλοτυπίας που θα κάνει η Ευγενία θα την εκθέσει μπροστά σε όλους τους Δεμερτζήδες.

Αφού βρίσκει ένα φουλάρι στο αμάξι του Μάρκου πανομοιότυπο με ένα που φοράει η Αλεξάνδρα η Ευγενία πηγαίνει φουριόζα στο σπίτι των Δεμερτζήδων και κατηγορεί μπροστά σε όλους την Αλεξάνδρα ότι βρίσκεται κρυφά με τον Μάρκο.

Η Αλεξάνδρα όμως της δείχνει το δικό της φουλάρι το οποίο είναι ίδιο με αυτό που κρατάει η Ευγενία και η δεύτερη φεύγει σα βρεγμένη γάτα από το σπίτι.

Η Ευγενία όμως δε θα το βάλει κάτω. Αρχίζει να παρακολουθεί την Αλεξάνδρα μήπως και πετύχει αυτό που περιμένει να δει.

Στο μεταξύ οι έρευνες για τον φόνο του Κωστάκη συνεχίζονται. Ο Ιάσονας μιλάει με τη Μαργέτα για το πως πρέπει να προστατέψουν την Αλεξάνδρα και τη Ρηνιώ από αυτή την ιστορία. Της λέει μάλιστα ότι αν τον στριμώξουν θα πει ότι ο Μάρκος τον σκότωσε.

Η Αλεξάνδρα έντρομη πηγαίνει να βρει τον Μάρκο με την Ευγενία να την ακολουθεί. Ο Μάρκος θα της παραδεχτεί ότι εκείνος σκότωσε τον Κωστάκη και εξηγεί τον λόγο. Εκείνη δακρύζει και ο Μάρκος την παίρνει αγκαλιά. Η Ευγενία όμως τους βλέπει και του βγάζει φωτογραφίες, φωτογραφίες που μπορούν να βάλουν μεγάλες φωτιές!

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Συνεργασία Μάρκου και Ιάσονα – Έτσι θα σώσουν την Αλεξάνδρα

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Το κόλπο της Όλγας για να πάρει πίσω την περιουσία της – Ο Δονάτος μαθαίνει για τους βιασμούς

Exit mobile version