MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας παρουσιάζει ως πόρνη την Αλεξάνδρα στους εργάτες – Ο Φάνης βάζει τέλος σε οικοπεδοφάγο

Σαρωτικές οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας παρουσιάζει ως πόρνη την Αλεξάνδρα στους εργάτες - Ο Φάνης βάζει τέλος σε οικοπεδοφάγο
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Έρωτας Φυγάς εκεί όπου ο Ιάσονας ντροπιάζει δίχως τύψεις την Αλεξάνδρα.

Η σειρά του Open συνεχίζεται συναρπαστική και στο δεύτερο κύκλο της σαρώνοντας την τηλεθέαση. Οι εξελίξεις δε σταματάνε όπως και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας παρουσιάζει ως πόρνη την Αλεξάνδρα στους εργάτες – Ο Φάνης βάζει τέλος σε οικοπεδοφάγο

Στη συνέχεια της σειράς του Open, ο Ιάσονας, αφού αποκαλύψει στους εργάτες του πως ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου, προσπαθεί να το δικαιολογήσει, παρουσιάζοντας έμμεσα τον εαυτό του ως μεγαλόψυχο και την Αλεξάνδρα ως ελαφρών ηθών.

Ο Μάρκος το ακούει, κι εξοργισμένος παίρνει κρυφά το παιδί…εν τω μεταξύ η Άννα συνέρχεται, αλλά η Ελπίδα της κρύβει πως ο Νικόλας είχε έρθει να τη δει.

Την ίδια ώρα, ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη για την εξαφάνιση του μικρού και την απειλεί άγρια. Ο Φάνης είναι εξαφανισμένος ενώ παράλληλα η Νότα ανακαλύπτει ένα μυστικό του. Ενώ όλοι αγωνιούν για το Γιωργάκη, εμφανίζεται μπροστά τους ο Μάρκος, μαζί του.

Όσο ο Στέφανος αγωνιά για την τύχη του ανιψιού του, ο Φάνης φέρνει έναν από τους οικοπεδοφάγους αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Εκείνος, ομολογεί και αποκαλύπτει ποιος είναι ο εγκέφαλος και γιατί προσπαθούν να αρπάξουν τη γη από το Κιάρι.

Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν τον υπεράνω υποψίας ηθικό αυτουργό. Ο Ιάσονας, κάνει το επόμενο βήμα για να βγάλει τη Μαργέτα από τη μέση.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Έρωτας Φυγάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας Φυγάς: Χαμός στο Κιάρι-Ο Μάρκος απαγάγει τον Γιωργάκη

Έρωτας φυγάς: Στέφανος και Μαργέτα βάζουν τέλος σε Ιάσονα – Αλεξάνδρα – Μάρκο – Ευγενία

Έρωτας φυγάς: Τέλος η Μαργέτα από τις εκλογές – Χαροπαλεύει η κόρη της Ελπίδας

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος ανακαλύπτει ποιος τον ρουφιάνεψε στον Ιάσονα για την απόδραση

Exit mobile version