MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος χτυπά την Αθηνά!

Διαβάστε για όλα όσα θα γίνουν μεταξύ Μάρκου και Αθηνάς στη σειράς Έρωτας Φυγάς.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος χτυπά την Αθηνά!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Συνεχίζει να συγκλονίζει ο Έρωτας Φυγάς καθώς Αλεξάνδρας και Ευγενία εντείνουν την κόντρα τους ενώ και οι δυο τους είναι πιο κοντά στη γέννα.

Η σειρά του Open είναι σαρωτική στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης με όσα έρχονται να κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο.

Ο Στέφανος θα κινδυνέψει να χάσει τη ζωή του από καρδιακό επεισόδιο όμως η έγκαιρη παρέμβαση της Νότας σώζεται.

Στο μεταξύ ο Ιάσονας ακούει τη Μαργέτα και αποφασίζει να αφήσει τον Γιωργάκη εκτός της περιουσίας του γράφοντας μόνο στη βιολογική του κόρη τα πάντα.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος τραυματίζει την Αθηνά

Ο Στέφανος συνέρχεται από την περιπέτεια που πέρασε. Ο Μάρκος έτσι μαθαίνει πως λίγο πριν πάθει το καρδιακό επεισόδιο είχε επισκεφτεί τη Μαργέτα. Έξαλλος πηγαίνει να τη συναντήσει  για να μάθει τι είπαν που τον σύγχυσε τόσο.

Εκείνη για να στηρίξει μια ψεύτικη δικαιολογία αποκαλύπτει μπροστά σε όλους την επίσκεψη της Ευγενίας στην εταιρεία. Όλοι σχολιάζουν πως πλέον η ψυχική υγεία της κοπέλας δεν είναι καλά.

Αργά το βράδυ η Αθηνά θα καταφέρει να ξεφύγει από την προσοχή όλων και βγαίνει μόνη της στο δρόμο. Εκείνη τη στιγμή όμως ο Μάρκος γυρνάει με το αυτοκίνητο κουρασμένος από τη δουλειά. Το κακό γίνεται με τον Μάρκο να τη χτυπάει με το αμάξι.

Σοκαρισμένος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Εκεί δίνει και αίμα για να σωθεί. Η Αθηνά σώζεται με την οικογένειά της να ανακουφίζεται.

Η Μαργέτα βρίσκει την ευκαιρία να επισκεφτεί τον Στέφανο στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο εκεί όμως θα δει τη Νότα και οι δυο τους συγκρούονται.

*Για περισσότερα spoilers και μιντιακά νέα, επισκεφθείτε το mediatime.gr

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος χαροπαλεύει – Σφαγή με Νότα – Μαργέτα

Survivor διαρροή 25/5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτό είναι το ΣΚΟΡ στον αγώνα με έπαθλο τη Νέα Υόρκη!

Exit mobile version