MEDIA

Έρωτας φυγάς: Τέλος η γιαγιά Αθηνά

Πλησιάζει η στιγμή που θα προβληθεί ο β' κύκλος της σειράς «Έρωτας φυγάς»

Έρωτας φυγάς: Τέλος η γιαγιά Αθηνά
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έρωτας φυγάς: Λίγα 24ωρα έμειναν από τη στιγμή που η σειρά του OPEN θα παρουσιάσει τον β’ κύκλο.

Η μεγάλη πρεμιέρα είναι καθορισμένη στις 17 του μηνός, αυτή την Κυριακή, και η αγωνία κορυφώνεται!

Όπως βλέπουμε και στο trailer η Αλεξάνδρα με τον Μάρκο θα προσπαθήσουν να γλιτώσουν από την αστυνομία όμως δε θα το καταφέρουν. Η Αλεξάνδρα θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής όμως τόσο εκεί μέσα όσο και μετά την αποφυλάκισή της θα έχει έναν απρόσμενο σύμμαχο: τη Μαργέτα!

Η Μαργέτα έχει καταλάβει πόσο κακό έχει κάνει στην κοπέλα και στον δεύτερο κύκλο θα τη δούμε να στέκεται στο πλάι της Αλεξάνδρας προσπαθώντας να τη βοηθήσει όσο μπορεί.

Ωστόσο η δυναμική γυναίκα από το Κιάρι φαίνεται πως έχει αρχίσει πλέον να χάνει τις δυνάμεις της. Η συμπαράσταση που προσφέρει στην Αλεξάνδρα έχει ως αποτέλεσμα την σύγκρουσή της με τον γιο της, Ιάσονα, ο οποίος δε τη συγχωρεί.

Παράλληλα, τα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι επηρεάζουν και τη γιαγιά Αθηνά. Όσο και αν προσπαθεί η Μαργέτα να μην τη συγχύζει, η Αθηνά καταλαβαίνει τι γίνεται και η κακή ψυχολογία της έχει επιπτώσεις στην ήδη εύθραυστη υγεία της.

Το μοιραίο δε θα αργήσει να έρθει. Η γιαγιά Αθηνά θα πεθάνει βυθίζοντας στο πένθος όλο το αρχοντικό. Από τους εργάτες μέχρι τη Μαργέτα και την Αλεξάνδρα όλοι θρηνούν την απώλεια της πιο καλόκαρδης παρουσίας.

Πηγή: mediatime.gr

Exit mobile version