«Ζεσταίνεται» το Twitter με τη Eurovision 2022 καθώς ο μουσικός διαγωνισμός είναι από τα τρεντ των ημερών στην πλατφόρμα. Αμάντα Γεωργιάδη.

«Ζεσταίνεται» το Twitter με τη Eurovision 2022 καθώς ο μουσικός διαγωνισμός είναι από τα τρεντ των ημερών στην πλατφόρμα.

Eurovision 2022: Η Ευρώπη κινείται σε… ρυθμούς Eurovision καθώς ο μεγάλος τελικός του κορυφαίου μουσικού διαγωνισμού πραγματοποιείται το Σάββατο (14/5) στις 22:00 (ΕΡΤ).

Η Ελλάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της καθώς προκρίθηκε από τον πρώτο ημιτελικό, με την Αμάντα Γεωργιάδη να ερμηνεύει με όμορφο τρόπο το τραγούδι της «Die Together» σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό στην πίστα του Τορίνο.

Η χώρα μας θα εμφανιστεί 17η κατά σειρά με τις 25 χώρες του τελικού να είναι οι: Τσεχία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Φινλανδία, Ελβετία, Γαλλία, Νορβηγία, Αρμενία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουκρανία, Γερμανία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Ελλάδα, Ισλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Σερβία, Εσθονία

Το Sportime σας ενημέρωσε ήδη για το τί πρέπει να προσέξει η Αμάντα Γεωργιάδη ώστε να νικήσει καθώς οι προβλέψεις τη συγκαταλέγουν στα φαβορί.

Επίσης διαβάσατε για τα ποια τραγούδια της Eurovision απειλούν την Ελλάδα καθώς είναι από εκείνα που ξεχωρίζουν.

Στο μεταξύ το Twitter έχει «ζεσταθεί» για τα καλά με διάφορα χιουμοριστικά σχόλια, όπως αυτά για την ομοιότητα της  δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη με την τραγουδίστρια της Σουηδίας.

Άλλοι πάλι θυμήθηκαν τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι», λέγοντας πως «…το τραγούδι τους είναι καλύτερο απο τα περισσότερα στη φετινή Eurovision»!

Φυσικά πολλά είναι και τα τουίτ που εκφράζουν την συμπαράστασή τους στην Αμάντα Γεωργιάδη και παράλληλα τη σιγουριά για ένα πλασάρισμα στις κορυφαίες θέσεις.

Eurovision 2022: Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο σημαντικά

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο