MEDIA

Eurovision: Ο Γίωργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει σε ποιά χώρα θα έδινε 12αρι!

Τις εντυπώσεις που αποκόμισε ως τώρα από τη Eurovision η οποία διεξάγεται τις μέρες αυτές στo Ρότερνταμ της Ολλανδίας μίλησε ο παρουσιαστής του διαγωνισμού.

Τις εντυπώσεις που αποκόμισε ως τώρα από τη Eurovision η οποία διεξάγεται τις μέρες αυτές στo Ρότερνταμ τηξς Ολλανδίας μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τις εντυπώσεις που αποκόμισε ως τώρα από τη Eurovision η οποία διεξάγεται τις μέρες αυτές στo Ρότερνταμ της Ολλανδίας μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, παρουσιαστής του διαγωνισμού της Eurovision στην κρατική τηλεόραση εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ελληνική συμμετοχή και την πρόκριση που πήρε η Στεφανία Λυμπερακάκη στον τελικό του Σαββάτου (22/5)

Όπως τόνισε η Στεφανία Λυμπερακάκη, είναι ένα νέο και όμορφο κορίτσι, με ωραία φωνή. «Σε όλες τις πρόβες τραγουδούσε πολύ καλά» σημείωσε. «Ήταν σημαντικό που πέρασε στον τελικό. Τώρα πάμε για το καλύτερο» πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Καπουτζίδης, εξήγησε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη έχει πολλούς φίλους στην Ολλανδία που την αγαπάνε. «Είναι σαν να παίζει εντός έδρας. Όταν μίλησε ολλανδικά στο green room έγινε χαμός» συμπλήρωσε.

Ακόμα, ο Γιώργος αποκάλυψε, ότι ξεχωρίζει το τραγούδι της Ιταλίας και σε αυτό θα έδινε το «12άρι» αν ψήφιζε.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν είναι αρνητικό το γεγονός ότι η Κύπρος εμφανίζεται πρώτη στον τελικό της Eurovision, ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει κάτι τέτοιο.

Για το τραγούδι της Κύπρου υπογράμμισε ότι πρόκειται για δυναμικό κομμάτι, ενώ έκανε λόγο ότι υπάρχουν τραγούδια που ενώ έπαιξαν πρώτα κέρδισαν το βραβείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τηλεθέαση 21/5: Η Στεφανία και η Eurovision εκτόξευσαν την ΕΡΤ – Τι νούμερα έκανε

Masterchef spoiler 24/5: Ο δεύτερος ημιτελικός με μεγάλες ανατροπές!

Exit mobile version