Σαββίδης: «Είναι χρέος μας»

Δελτίο ειδήσεων, Total Football και σειρές, κάνουν απογοητευτικά νούμερα

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στο κανάλι Open TV, καθώς ο ιδιοκτήτης, Ιβάν Σαββίδης, εμφανίζεται πολύ ενοχλημένος με τα ποσοστά τηλεθέασης.

Τόσο το δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη, όσο και οι αθλητικές εκπομπές και εκπομπές ψυχαγωγίας, παρουσιάζουν χαμηλά νούμερα, κάτι που έχει κάνει… έξαλλο, τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την neaselida, έχει χτυπήσει ήδη «καμπανάκι» σε Καλημέρη και Μαραγκουδάκη, για τα μέχρι στιγμής νούμερα τηλεθέασης, καθώς πλησιάζουν και εκλογές τον Μάιο και τα δείγματα γραφής δεν είναι καλά, παρά το γερό «χαρτί» που ακούει στο όνομα Έλλη Στάη.

Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι εκπομπές, αλλά και οι σειρές, που δεν έχουν πλησιάσει τους στόχους που είχαν τεθεί και μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί παραμένουν απλήρωτοι και δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά!

Κάποιες σειρές έχουν σταματήσει ήδη τα γυρίσματα, ενώ απογοήτευση φέρνει και το αθλητικό πρόγραμμα του καναλιού. Είναι χαρακτηριστικό πως το Total Football κέρδισε μεν οριακά τη μάχη με την «Αθλητική Κυριακή» αυτή την εβδομάδα, αλλά το 5.3% στην τηλεθέαση, δεν είναι αυτό που περίμεναν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.