MEDIA

Φως Στο Τούνελ: Με κόκκινα η Αγγελική Νικολούλη, η αγωνία στο κόκκινο – Χαμός στο twitter

Φωτιά πήρε το twitter μόλις το κοινό αντιλήφθηκε ότι η Αγγελική Νικολούλη φορά κόκκινα και τι σημαίνει αυτό για μια υπόθεση στο «Φως στο τούνελ».

Φωτιά πήρε το twitter μόλις το κοινό αντιλήφθηκε ότι φορά κόκκινα και τι σημαίνει αυτό για μια υπόθεση που παρουσιάζει στο «Φως στο τούνελ».
Φωτιά πήρε το twitter μόλις το κοινό αντιλήφθηκε ότι φορά κόκκινα και τι σημαίνει αυτό για μια υπόθεση που παρουσιάζει στο «Φως στο τούνελ».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, είχε «υποσχεθεί» η Αγγελική Νικολούλη στοπ αποψινό (18/3) «Φως στο Τούνελ». Μόλις η γνωστή δημοσιογράφος έκανε την εμφάνισή της στην οθόνη του Mega Channel φορώντας κόκκινα, το… Twitter πήρε φωτιά.

Κι αυτό καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε αναπτυχθεί μια φήμη, σύμφωνα με την οποία η παρουσιάστρια του «Φως Στο Τούνελ» επιλέγει αυτό το χρώμα όποτε γνωρίζει τον δολοφόνο!

Θυμίζουμε πάντως ότι το Sportime σας είχε ενημερώσει για το τι λέει τι λέει η Αγγελική Νικολούλη για το κόκκινο σακάκι, έχοντας εξηγήσει πάνω σε αυτό, στο βιβλίο της «Θάνατος με χείλη κόκκινα» που κυκλοφόρησε το 2014.

Ακόμη κι έτσι όμως το twitter «γέμισε» αναρτήσεις (κορυφαίο hashtag στο ελληνική έκδοση της πλατφόρμας), τις σημαντικότερες εκ των οποίων μπορείτε να δείτε παρακάτω

Exit mobile version