×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Game of Thrones: «F…k you John Snow»!


Sportime Team

Game of Thrones: «F…k you John Snow»!


(Ακολουθεί Spoiler).Το τρίτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου της σειράς Game of Thrones, ήταν ότι περιμέναμε στα δύο χρόνια αναμονής για την σειρά…

Και ο τρόπος που σκότωσε η Άρια (Μέισι Γουίλιαμς) τον Night King, ήταν πραγματικά «όλα τα λεφτά». Η 20χρονη πρωταγωνίστρια, μίλησε για την επίμαχη σκηνή στο Entertainment Weekly και η ατάκες της για ήταν το λιγότερο… αξιοσημείωτες.

«Όταν κάναμε το κομμάτι με τη Μελισάντρε, συνειδητοποίησα πως η σκηνή αυτή με γυρνούσε πίσω σε όσα έκανα τις προηγούμενες σεζόν. Όλα φτάνουν σ’ αυτή τη μία στιγμή. Είναι απροσδόκητο και αυτό κάνει η σειρά. Οπότε είπα… ”Άντε γ@#$ου Τζον, είναι δικό μου αυτό”, είπε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια του GoT και συνέχισε:

«Η Άρια δεν είχε μπει ποτέ σε μάχη. Περίεργο γιατί είναι αυτή με την περισσότερο εκπαίδευση. Νιώθω ότι ήμουν μεν πάντα σ’ αυτήν την τεράστια σειρά, αλλά όσον αφορά τη συμμετοχή σε επεισόδια που μας έχουν καθορίσει, αυτή είναι η πρώτη μου γεύση. Και μπήκα και στα βαθιά κιόλας. Προσπαθείς, εκπαιδεύεσαι αλλά τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για το πόσο εξαντλητικό θα είναι. Είναι βράδυ μετά από άλλο βράδυ μετά από άλλο βράδυ και ξανά και ξανά. Δεν σταματάει».

Από την πλευρά του, ο Κιθ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου στο Game of Thrones), είπε πως έμεινε έκπληκτος από το ποιος κατατροπώνει τον εχθρό, αλλά του άρεσε τελικά η ιδέα.

«Έμεινα έκπληκτος, νόμιζα ότι θα ήμουν εγώ! Αλλά μου αρέσει. Δίνει νόημα στην εκπαίδευση της Άρια, να έχει έναν τελικό στόχο. Είναι πολύ καλύτερο με τον τρόπο που το κάνει. Είναι το σωστό για τους χαρακτήρες. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο όταν δεν είναι το πρόσωπο που περιμένεις. H νεαρή γυναίκα κάνει τον άντρα να πληρώσει».Τελευταία Νέα