MEDIA

Γη της Ελιάς spoiler: Ένας κρυφός γάμος φέρνει εξελίξεις!

Ένα νέο νέο «Γη της Ελιάς spoiler» έρχεται για να αποκαλύψει έναν κρυφό γάμο που θα φέρει εξελίξεις!

Γη της Ελιάς spoiler: Ένας κρυφός γάμος φέρνει εξελίξεις!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Γη της Ελιάς spoiler: Η Γη της Ελιάς συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση, με το κοινό να έχει αγαπήσει τη νέα σειρά του MEGA και να της χαρίζει πρωτιές στη βραδινή ζώνη.

Τα νέα επεισόδια της σειράς, Γη της Ελιάς, αναμένονται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικά, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και τα spoiler να μιλούν για έναν κρυφό γάμο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με αυτά, σύντομα θα δούμε τον Μάνο και τη Μαρίνα να δίνουν ακόμη µία ευκαιρία στη σχέση τους να παντρεύονται κρυφά!

Ο Μάνος, λίγο καιρό µετά τον θάνατο της παραλίγο συζύγου του, Στέλλας, δείχνει έτοιμος να ξαναφτιάξει την ζωή του και σε αυτό θα τον βοηθήσει ο γάμος του με την Μαρίνα.

Ανέκαθεν η Μαρίνα αποτελούσε τον κρυφό του πόθο και πλέον οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες για τους δύο τους να σμίξουν έστω και κρυφά.

Οι δύο τους μάλιστα θα βρεθούν στο σπίτι της Μαρίνας και μετά από μια νύχτα πάθους θα φύγουν κρυφά, για ένα τριήµερο στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ο Μάνος βρίσκει την ευκαιρία να προτείνει στην αγαπηµένη του να παντρευτούν, με την Μαρίνα να αποδέχεται την πρόταση και να παντρεύονται με πολιτικό γάμο.

Exit mobile version