MEDIA

Γιατί ο Σεφερλής έκανε αγιασμό στο Δελφινάριο

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε νέα παράσταση με τίτλο «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά!».

Σε νέα παράσταση με τίτλο «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά!», πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι ο Μάρκος Σεφερλής στο αγαπημένο του «Δελφινάριο».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε νέα παράσταση με τίτλο «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά!», πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι ο Μάρκος Σεφερλής στο αγαπημένο του «Δελφινάριο».

Όπως ενημέρωσε η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά, ο Μάρκος Σεφερλής άρχισε τις παραστάσεις στο έργο «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά!» από χθες Σάββατο (26/6).

«Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά!»
Με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας αγάπη ξεκινήσαμε χθες και θα είμαστε στο Δελφινάριο μέχρι και τον Σεπτέμβρη! 🙏. Τηλ. κρατήσεων 210-4176404 ή στο viva.gr», αναφέρει στην ανάρτησή της η όμορφη Έλενα.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο Σεφερλής έκανε αγιασμό στο θέατρο «Δεφλινάριο», πρώτων για να πάει καλά η σεζόν, αλλά και γιατί ο ηθοποιός πιστεύει πολύ στον Θεό.

Θυμίζουμε οτι ο Μάρκος Σεφερλής είχε έρθει σε διαμάχη με τον συνάδελφό του Γιώργο Λαμπάτο ο οποίος δήλωσε ότι «δεν έχω να του δώσω 7.088 ευρώ », τα οποία επιδικάστηκαν υπέρ του πρώτου, μετά τους ισχυρισμούς του δεύτερου.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Σπανούλης: Η μεγάλη του αγάπη για τον Θεό

Aνεβαίνει ο υδράργυρος και στο ΤΖΟΚΕΡ – 3,5 εκατ. ευρώ θα μοιράσει απόψε σε έναν ή περισσότερους τυχερούς

Η Φαίη Σκορδά είναι μόνη και δεν το κρύβει – Τι έκανε

Exit mobile version