MEDIA

GNTM 2: Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο (vids)

Το GNTM 2 είναι και πάλι στην τηλεοπτική καθημερινότητα μας  εδώ και μερικές ημέρες και ήδη έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού. Αύριο, το βράδυ στις 21:00 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας με τις οντισιόν για την εύρεση του επόμενου Top Model της Ελλάδας να συνεχίζονται κανονικά. Όμορφα κορίτσια, διαφορετικές προσωπικότητες και...

GNTM 2
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το GNTM 2 είναι και πάλι στην τηλεοπτική καθημερινότητα μας  εδώ και μερικές ημέρες και ήδη έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Αύριο, το βράδυ στις 21:00 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας με τις οντισιόν για την εύρεση του επόμενου Top Model της Ελλάδας να συνεχίζονται κανονικά.

Όμορφα κορίτσια, διαφορετικές προσωπικότητες και σιλουέτες έτοιμες να καταπλήξουν την κριτική επιτροπή. Η Βίκυ Καγιά, ο  Άγγελος Μπράτης, η Ηλιάνα  Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός πάνε στην Θεσσαλονίκη για να βρουν το κορίτσι που κερδίσει τη θέση της στο GNTM 2.

Το ριάλιτι μόδας που ήδη έχει αρχίσει και σαρώνει την τηλεθέαση, όπως ήταν αναμενόμενο, στο αυριανό επεισόδιο θα μας προσφέρει συγκίνηση, δράμα, αλλά και πολύ… χορό!

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

 

 

 

Exit mobile version