MEDIA

GNTM 3: Οριστικό, αυτός είναι ο τέταρτος κριτής (vid)

Μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά ονόματα για τη θέση του κριτή του GNTM 3, ωστόσο έγινε η μεγάλη ανατροπή και αυτή που θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί.  Το GNTM 3 ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν και το Star έκανε γνωστό το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής. Και αυτή θα είναι...

GNTM 3
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά ονόματα για τη θέση του κριτή του GNTM 3, ωστόσο έγινε η μεγάλη ανατροπή και αυτή που θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Το GNTM 3 ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν και το Star έκανε γνωστό το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής. Και αυτή θα είναι η γνωστή και αγαπημένη μας Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή, καθώς η Ζενεβιέβ Μαζαρί περνά στην πρώτη γραμμή του GNTM και παίρνει μία καρέκλα στην κριτική επιτροπή.

Την αποκάλυψη έκανε Στη Φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα μείνει και ως creative director στο show, ενώ αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να την δούμε και μέσα από τον νέο της ρόλο.

Exit mobile version