MEDIA

GNTM: Αυτός αρνήθηκε πρόταση για να μπει στο παιχνίδι – Ποιος ο λόγος

Αυτός δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο νέο GNTM όμως την αρνήθηκε!

GNTM: Αυτός αρνήθηκε πρόταση για να μπει στη κριτική επιτροπή - Ποιος ο λόγος
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πιο ανατρεπτικό και ενδιαφέρον από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να είναι το GNTM, με το ριάλιτι μόδας του Star να μετράει αντίστροφα πλέον για την επιστροφή του στους δέκτες.

Η περσινή σεζόν αποτέλεσε και την αρχή του τέλους μιας πετυχημένης συνταγής που έκλεισε τον κύκλο της, με τα νούμερα στην τηλεθέαση να είναι αμείλικτα και να οδηγούν τους επιτελείς του καναλιού σε ορισμένες αλλαγές προσώπων.

Έτσι, η κριτική επιτροπή του φετινού παιχνιδιού δεν θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή καθώς, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποτελούν παρελθόν.

Μετά και την τελευταία προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή ολοκληρώθηκε το παζλ της νέας κριτικής επιτροπής καθώς έχουν κλειδώσει τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν.

Βέβαια, αυτές δεν ήταν και οι πρώτες επιλογές των ανθρώπων της παραγωγής του παιχνιδιού που είχαν ως στόχο την προσθήκη μιας ακόμη ισχυρής προσωπικότητας του χώρου.

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά, ο Λάκης Γαβαλάς με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας να δέχεται επίσημη κρούση από τους ανθρώπους του GNTM που όμως εισέπραξαν την αρνητική του απάντηση.

GNTM: Ποιος ο λόγος της άρνησης του Λάκη Γαβαλά

Για τον λόγο που τον έκανε να απαντήσει αρνητικά στη πρόταση για συμμετοχή σαν coach του νέου GNTM, μίλησε ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς που βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής του MEGA, «Τι Λες Τώρα!».

Μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και την Μαρία Ηλιάκη, ο σχεδιαστής δήλωσε πως και στο παρελθόν υπήρξε ενδιαφέρον αλλά τη φετινή σεζόν ήταν πιο έντονο.

Ο λόγος που όμως δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στο παιχνίδι είναι οι ίντριγκες που δημιουργούνται μέσα σε αυτό και είναι αποτέλεσμα της ψυχικής κούρασης των παικτών που μένουν μαζί όλους αυτούς τους μήνες στο ίδιο σπίτι.

Δείτε τα όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς για το GNTM:




Exit mobile version