MEDIA

GNTM: «Φορτισμένο» κλίμα στην αποχώρηση

Η σημερινή αποχώρηση από το σπίτι του GNTM.

Αποχώρηση από το σπίτι του GNTM
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, με το διαγωνισμό να μπαίνει στην τελική «ευθεία».

Βαρύ και ασήκωτο το κλίμα στο σπίτι του GNTM. Ειδικότερα για τη διαγωνιζόμενη που δεν κατάφερε να φτάσει ως το τέλος της «διαδρομής» του ριάλιτι του STAR.

Τα μοντέλα χωρίστηκαν σε «στρατόπεδα». Οι συμμαχίες που αναπτύχθηκαν με απώτερο σκοπό το κοινό συμφέρον.

Το σημερινό concept ήταν από τα πιο απαιτητικά. Ο Άγγελος Μπράτης έμαθε στους διαγωνιζόμενους την χρησιμότητα που έχουν τα χρώματα σε μια φωτογράφιση. Έπειτα ακολούθησε η σχετική φωτογράφιση. Άλλοι ήταν εξαιρετικοί και άλλοι δεν τα κατάφεραν το ίδιο καλά.

Η ώρα της αποχώρησης είχε φτάσει, με τους κριτές να σχολιάζουν την προσπάθεια των μοντέλων. Η Αγάπη ξέσπασε σε κλάματα, μετά τις παρατηρήσεις που δέχτηκε. Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στην τελευταία της φωτογράφιση. Σε συνδυασμό με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, δε συγκρατήθηκε και «έσπασε».

Αντιθέτως, τη φωτογραφία που εντυπωσίασε περισσότερο από όλες ήταν αυτή του Κωνσταντίνου. Το μοντέλο δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους κριτές για την παρουσία του και την ετοιμότητά του στις απαιτήσεις της δοκιμασίας.

Στο τέλος, η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως η Αγάπη θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, ως ο πιο αδύναμος «κρίκος». Φυσικά, το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, τη στιγμή της αποχώρησης της νεαρής.

 

Exit mobile version