MEDIA

GNTM – «Κλάμα» στο Twitter: «Τα ρούχα σήμερα είναι μια ευγενική προσφορά της Sanitas Sanitas»!

Η σημερινή (28/11)... έμπνευση στο GNTM, προκάλεσε φρενίτιδα σχολίων στο Twitter, με τις αναρτήσεις να σπάνε το «φράγμα του γέλιου»!

Η... σημερινή (28/11) έμπνευση στο GNTM, προκάλεσε φρενίτιδα σχολίων στο Twitter, με τις αναρτήσεις να σπάνε το «φράγμα του γέλιου»!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Τι το θέλαν στο GNTM να δώσουν ένα concept και καλά μοντέρνο και φουτουριστικό; Το αποτέλεσμα ήταν μάλλον ο ορισμός του κιτς. Για την ακρίβεια θύμισε κακό αντίγραφο της δεκαετίας του ’80, κάτι σε ταινία του διαστήματος, χαμηλού μπάτζετ σε εποχή που ακόμη δεν υπήρχαν οπτικά εφέ!

Οπως αντιλαμβάνεστε το Twitter «πήρε φωτιά», με τους περισσότερους να παρομοιάζουν το ντύσιμο των μοντέλων με γνωστή εταιρεία που εμπορεύεται αλουμινόχαρτο! Και έπεσαν διάνα θα πείτε και εσείς.

Κάποιος άλλος θυμήθηκε τον Μιχάλη Ρακιντζή και την αλήστου μνήμης συμμετοχή του στο Eurovision με το S.A.G.AP.O. όπου ήταν ντυμένος αναλόγως!

Ένας τρίτος χρήστης θυμήθηκε το σήριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά 5», παρομοιάζοντας τα μοντέλα του GNTΜ, με το Ζουμπορομπότ(!), ενώ ένας άλλος θυμήθηκε ένα άλλο σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου είχαμε ανάλογα επικά ντυσίματα!

Δεν έλειψαν και οι αναρτήσεις μεταφυσικής  παρομοίωσης, με έναν χρήστη να κάνει λόγο για εισβολή… Ανουνάκι, που είναι αξιωματικοί του σουμεριανου θεού Ανού!

GNTM: Δείτε παρακάτω τις πιο επικές αναρτήσεις για το επεισόδιο της Δευτέρας 28/11

Exit mobile version