MEDIA

Η Φάρμα – Έξαλλη η Σάσα Μπάστα: «Θα της δώσω μία και θα πάει απέναντι»

Η Φάρμα: Εκτός εαυτού η Σάσα Μπάστα με την Αναστασία

Η Φάρμα: Ο εκνευρισμός του Δήμου είχε και δεύτερο... ημίχρονο. Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά η Σάσα Μπάστα που αρπάχτηκε με την Αναστασία.
Η Φάρμα: Ο εκνευρισμός του Δήμου είχε και δεύτερο... ημίχρονο. Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά η Σάσα Μπάστα που αρπάχτηκε με την Αναστασία.
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Φάρμα: Ο εκνευρισμός του Δήμου είχε και δεύτερο… ημίχρονο. Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά η Σάσα Μπάστα που αρπάχτηκε με την Αναστασία Γκεργκελεζίου.

Η τραγουδίστρια βγήκε εκτός εαυτού και ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε! Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάσα ένιωσε προσβεβλημένη από όλα όσα της είπε η Χριστιάννα, ότι μιλάει συνεχώς και πως αν η ομάδα της τραγουδίστριας είχε κερδίσει, εκείνη δεν θα έβγαζε τσιμουδιά.

Αυτό ήταν κάτι που τρέλανε τη Σάσα Μπάστα και έτσι εκείνη θέλησε να μιλήσει στους συμπαίκτες της και ξεσπώντας:

«Εγώ είμαι ένας τύπος που όταν συμβαίνει κάτι θέλω να το λέω στον άλλο κατευθείαν με έχει προσβάλει. Στη συζήτηση μπήκε στη μέση και η Αναστασία και ξαφνικά είδα μία επίθεση. «Γιατί κάνεις επίθεση στη Χριστιάννα μου λέει;»

Όλο εντάσεις δημιουργείς, απλά δεν ασχολούνται μαζί σου και δεν συνεχίζεται ο καβγάς. Καμία μέρα θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι», είπε εμφανώς εκνευρισμένη.

Η Φάρμα: Δείτε το απόσπασμα

 

Λίγες μέρες πριν είχε γίνει κι άλλο σκηνικό με τη Μαίρη Μηλιαρέση και τη Μαρία Παπαγεωργίου.

Exit mobile version