MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός στη συνάντηση Εύας – Αρετής – Ο Αλέξης οργανώνει τη δολοφονία του Νικήτα

Η γη της ελιάς συνεχίζεται και ένα άγριο φονικό που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αποκλύπτεται.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός στη συνάντηση Εύας - Αρετής - Ο Αλέξης οργανώνει τη δολοφονία του Νικήτα
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός στη συνάντηση Εύας - Αρετής - Ο Αλέξης οργανώνει τη δολοφονία του Νικήτα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η γη της ελιάς συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις συναρπαστικές εξελίξεις της. Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα η τηλεθέαση αναμένεται να κορυφωθεί σύμφωνα με το νέο «Η γη της ελιάς spoiler».

Ο Στάθης με την Εύα αρχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη περιοχή και πολλοί τους έχουν δει ήδη μαζί. Η μόνη που ψάχνει ακόμη να μάθει ποια ακριβώς είναι η νέα σχέση του Στάθη είναι η Αρετή η οποία δε του δίνει διαζύγιο. Σύντομα όμως οι δυο τους θα συναντηθούν από κοντά…

Η Εύα, αγνοώντας ότι η Αρετή είναι η σύζυγός του Στάθη επισκέπτεται το μαγαζί της. Η Αρετή την εξυπηρετεί χωρίς να γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που έχει απέναντί της.

Ο Στάθης σύντομα αντιλαμβάνεται πως η Εύα ψώνισε από το μαγαζί της Αρετής. Της ανακοινώνει ότι είναι η πρώην γυναίκα του αυτή από την οποία ψώνισε και της συνιστά τη προσοχή της και να μείνει μακριά της καθώς η Αρετή είναι επικίνδυνη.

Όμως το ειδύλλιό τους δύσκολα κρύβεται πλέον. Η Άννα καταλαβαίνει και η ίδια ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και μεταφέρει τις υποψίες της στη Βασιλική η οποία στεναχωριέται.

Μάλιστα Ιουλία και Γιώργης πέφτουν πάνω στο νέο ζευγάρι και η αμηχανία είναι έκδηλη. Ο Γιώργης θα παρατηρήσει πως η Ιουλία δε μπορεί να πάρει τα μάτια της από τον Στάθη και τη νέα του γυναίκα  κάτι που θα τον κάνει έξαλλο! Στο μεταξύ η Εύα νοικιάζει το νέο της σπίτι στη Μάνη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης θολώνει από τη σχέση Νικήτα – Μυρτάλης

Η επιστροφή του Νικήτα στη Μάνη αρχικά δημιουργεί μεγάλες απορίες στον Αλέξη ο οποίος ψάχνει διακαώς να μάθει με ποια κοπέλα είναι ερωτευμένος ο αδερφός του. Ο Νικήτηας φυσικά του κρύβει με ποια κοπέλα είναι μαζί καθώς ξέρει ότι αυτό θα έχει άσχημες επιπτώσεις.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στη συνέχεια της σειράς ο Αλέξης ανακαλύπτει τη σχέση του Νικήτα με τη Μυρτάλη. Μάλιστα βλέπει το ερωτευμένο ζευγάρι να φιλιέται στο δρόμο και το μυαλό του θολώνει.

Ο Αλέξης αναζητά τρόπους να τους χωρίσει. Ο ερωτικός του αντίζηλος είναι εμπόδιο για τη σχέση του με τη Μυρτάλη. Ακόμη κι αν είναι ο ετεροθαλής αδερφός του, ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να τον βγάλει από τη μέση. Θεωρεί τον αδερφό του προδότη και όπως και στην περίπτωση της Μάρθας, καταλήγει να σκοτώνει τον αδερφό του…

Exit mobile version