MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή φοβάται πως θα πεθάνει στη φυλακή!

Κορυφώνονται οι εξελίξεις στις σειρά «η γη της ελιάς» με τα επόμενα επεισόδια της να μη χάνονται.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή φοβάται πως θα πεθάνει στη φυλακή!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολλές εξελίξεις που λίγοι περιμένουν θα έχουμε στη σειρά του MEGA και φυσικά μιλάμε για τα επόμενα επεισόδιο «η γη της ελιάς».

Η άκρως πετυχημένη σειρά έχει εκτοξεύσει τα νούμερα στην τηλεθέαση και όχι άδικα, αφού κρατάει καθηλωμένους χιλιάδες τηλεθεατές.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν θα δούμε ότι η Κούλα ζητάει λεφτά από την Ασπασία, κάτι που οδηγεί τη δεύτερη στο να δανειστεί από τον Ορέστη, χωρίς όμως να του αποκαλύψει τίποτα.

Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα είναι πλέον σίγουρη ότι η Θεοδώρα έχει εθιστεί στο ποτό και αποφασίζει ότι πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να το τελειώσει αυτό μία και καλή.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Βαφέας απειλεί τον Πότη και τον Μιλτιάδη;

Από κει και πέρα, ο Βαφέας στριμώχνει τον Πότη και τον Μιλτιάδη προκειμένου να μην καταθέσουν στη δίκη, αλλά εκείνοι δεν κάμπτονται.

Ο Μάνος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την Αμαλία και τη μειώνει συνεχώς, αγνοώντας πως εκείνη έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση.

Η Αρετή αρχίζει να φοβάται πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή και η Βασιλική της συμπαραστέκεται. Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και αυτή τη φορά καταθέτουν ο Φίλιππος και ο Πότης ως μάρτυρες υπεράσπισης. Η Αφροδίτη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι για φαγητό.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 24/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Survivor 24-3: ΣΟΚ με Φάνη Μπολέτση – Τι έδειξε το trailer; (vid)

Exit mobile version