MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω πιάνει στα πράσα Μέλπω και Λυκούργο!

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η γη της ελιάς.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega.
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, ο Στέφανος και η Αρετή μαλακώνουν απέναντι στην Βασιλική, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ταρακουνήσει την Αρεόπολη.

Κι αυτό διότι η Μέλπω με δική της πρωτοβουλία εμφανίζεται ξανά στη Μάνη, φέρνοντας σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον Λυκούργο. Μάλιστα, αυτή τη φορά εισβάλλει στο σπίτι του, φωνάζοντας πως είναι και δικό της!

Εκείνος, όσο κι αν προσπαθεί να τη διώξει, συνειδητοποιεί πως αδίκως τα έχει βάλει με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Η ίδια δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω, για κανέναν λόγο.

Έτσι, ο Λυκούργος ψάχνει τρόπο να πει στην Χάιδω την αλήθεια, σχετικά με την παραμονή της πρώην του στο σπίτι. Γνωρίζει πως αυτό θα εξοργίσει την αγαπημένη του, με την αντίδρασή της να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στη σχέση τους.

Exit mobile version