MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: ΟΡΙΣΤΙΚΟ Χωρίζουν και επίσημα Μαρίνα και Μάνος

Οι εξελίξεις στη γη της ελιάς φέρνουν το «τέλος» για Μαρίνα και Μάνο!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega.
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο μεγάλο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Όπως ήδη διαβάσατε στο Sportime η Χάιδω πάει να σκοτώσει τον Βαφέα με περίστροφο, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα δούμε

Κι αυτό διότι η σχέση Μάνου και Μαρίνας φτάνει στο τέλος της. Η αλήθεια είναι πως έτσι και αλλιώς, η ίδια δεν άντεχε άλλο την συμπεριφορά του συζύγου της, αλλά και το κρυφτό στη σχέση τους.

Μετά την επίθεση του Ισίδωρου στο δρόμο, όλα άλλαξαν ξανά. Η Μαρίνα άρχισε να επιμένει στην αλλαγή, με τον Μάνο να αρνείται να ακολουθήσει. Έτσι, ο χωρισμός αυτός έγινε μονόδρομος.

Για το αν θα υπάρξουν και τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους; Η ίδια η Μαρίνα σε συνέντευξή της είχε πει πως ναι! Φυσικά το αν τα ξαναβρούν, παραμένει αναπάντητο ερώτημα.

Exit mobile version