MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τρόμος – Ο Στράτος πάει στη Μάνη να βρει την Αριάδνη και να την κακοποιήσει ξανά

Δραματικές οι εξελίξεις στο σήριαλ «Γη της ελιάς» του Mega Channel.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τρόμος - Ο Στράτος πάει στη Μάνη να βρει την Αριάδνη και να την κακοποιήσει ξανά, στη σειρά του Mega Channel
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νέα δεδομένα που ανατρέπουν πολλά από όσα γνωρίζαμε ως τώρα, διαμορφώνονται στη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega Channel. Ήδη στο Sportime σας γράψαμε για τον λόγο που ο Κουράκος… βράζει.

Ο Πότης λέει στην Άννα για τη μυστηριώδη κοπέλα που μπήκε στο καφενείο κι ότι ο Στάθης την πήρε κι έφυγαν μαζί. Η Ασπασία βλέπει το καινούριο ρολόι της Ειρήνης και γίνεται έξαλλη με τον Δημοσθένη που της το αγόρασε. Ο Στάθης ξεναγεί την Αριάδνη και της δείχνει τις ομορφιές της Μάνης. Πατέρας και κόρη έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Η δουλειά προχωράει και ο Άρης προτείνει στην Ισμήνη να πάνε μαζί στην Αθήνα για της δείξει κάποιες διαδικασίες στην πράξη. Ο Κουράκος ζηλεύει που η Δήμητρα με τον Ορέστη έφαγαν μαζί στο σπίτι του Μάνου. Ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Ιουλία πως η Αριάδνη είχε σχέση με κάποιον που την κακοποιούσε κι εκείνη το λέει στον Στάθη. Η Άννα λέει στη Βασιλική ότι ο Στάθης κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα και της βάζει στο μυαλό περίεργες σκέψεις.

Ο Φίλιππος ζητάει τη βοήθεια της Ισμήνης προκειμένου να τα ξαναβρούν οι γονείς τους, αγνοώντας όμως τους πραγματικούς λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό. Παράλληλα, η Βασιλική ντρέπεται για τη φιλοξενούμενη του πατέρα της, μη γνωρίζοντας πως η Αριάδνη είναι ετεροθαλής αδελφή της.

Η Αλκμήνη ανακοινώνει στην Αντωνία πως θα γυρίσει στο σπίτι, αλλά με αυστηρά φιλικές διαθέσεις. Ο Στάθης συστήνει την Αριάδνη στον Λυκούργο, ενώ όλο το χωριό κουτσομπολεύει για την παρουσία της στο πλευρό του Στάθη. Η είδηση δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά της Αρετής, η οποία θα γίνει έξαλλη. Ο Στράτος καταφέρνει να μάθει ότι η Αριάδνη κρύβεται στη Μάνη και πηγαίνει να τη βρει.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο

Exit mobile version