MEDIA

Η γη της ελιάς: Η «Βασιλική»…Ιφιγένεια Τζόλα με εκρηκτικό φόρεμα σε Βανδή – Βίσση – Μέλισσες – φωτο

Τράβηξε τα βλέμματα η Ιφιγένεια Τζόλα στη νυχτερινή της έξοδο σε Βανδή - Βίσση!

Η γη της ελιάς: Η «Βασιλική»...Ιφιγένεια Τζόλα με εκρηκτικό φόρεμα σε Βανδή - Βίσση - Μέλισσες - φωτο
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την ώρα που η Γη της ελιάς βρίσκεται σε διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων οι πρωταγωνιστές της συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση και εκτός της σειράς του Mega.

Η αγαπημένη μας «Βασιλική» ή αλλιώς κατά κόσμο Ιφιγένεια Τζόλα, το έριξε έξω τα Χριστούγεννα πηγαίνοντας στο μαγαζί που τραγουδάνε η Δέσποινα Βανδή μαζί με τις Μέλισσες.

Σε μια ανατροπή βγαλμένη από το σενάριο της… Βάνας Δημητρίου όμως το συγκεκριμένο βράδυ βρέθηκε και η Άννα Βίσση στο κέντρο η οποία ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα και τραγούδησαν μαζί αγαπημένες τους επιτυχίες. Συνεχίζει τις εκπλήξεις η Δέσποινα Βανδή η οποία πέρα απ΄ το ότι σκέφτεται νέο βήμα στην καριέρα της συμμετείχε και σε αυτή την φαντασμαγορική βραδιά έκπληξη για τους θαμώνες.

Τα βλέμματα ωστόσο εκτός της μουσικής σκηνής τράβηξε η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα η οποία βρέθηκε με την παρέα της στα πρώτα τραπέζια. Εντυπωσιακή με ένα κολλητό αστραφτερό φόρεμα η «Βασιλική» από τη σειρά «Η γη της ελιάς» ευχαριστήθηκε με την ψυχή της την έξοδό της όπως μπορείτε να δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στο instagram της.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κουράκος – Ευτυχία – Τέλος πριν καν ζήσουν τον ερωτά τους – Αυτός είναι ο λόγος!

Survivor spoiler: Δέκα παίκτες stand by – Ανοικτό το σενάριο να μπει ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor All Star!

Exit mobile version