MEDIA

Η Γη της ελιάς: «Πάγωσε» η Μενεγάκη με τις εξελίξεις – Ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά

Οι εξελίξεις στην σειρά «Η Γη της ελιάς» και ο ηθοποιός που θα μπει στα προσεχή επεισόδια προκάλεσε την έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει τις εξελίξεις στο σήριαλ «Η Γη της ελιάς»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με το σήριαλ «Η Γη της ελιάς» που προβάλλεται από το MEGA, ασχολήθηκε την Παρασκευή (15/10) η εκπομπή «Ελένη» που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα η Μενεγάκη είχε πάρει συνέντευξη από τον συγκεκριμένο ηθοποιό πριν από λίγες ημέρες, χωρίς τότε να της αποκαλύψει ότι σύντομα θα αποτελούσε το νέο πρόσωπό στη σειρά «Η Γη τη ελιάς».

«Άκουσα για έναν πρωταγωνιστή που του έκανα συνέντευξη πριν μερικές ημέρες και ήταν στην Αμερική και τώρα άκουσα ότι θα εισβάλλει στη Γη της ελιάς. Πώς όμως; Αφού η δουλειά του είναι εκεί. Το παιδί του, η οικογένειά του; Πώς θα έρθει;», ρώτησε τους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη.

Η ηθοποιός που θα μπει είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική.

Η Γη της ελιάς (spoiler): Όσα θα δούμε την Κυριακή (17/10)

Στο επεισόδιο της Κυριακής 17 Οκτωβρίου θα δούμε την Μαργαρίτα να συνέρχεται και να αναζητά τον Αλέξη, χωρίς όμως να τον βρίσκει στο τηλέφωνο. Η Αρετή ξεκινά να εντοπίζει διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη , ενώ μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τον Στέφανο.

Από την πλευρά του ο τελευταίος, προειδοποιεί τον Στάθη πως σε περίπτωση που πληγώσει τη μητέρα του, θα του πρέπει να τον ξεχάσει. Έτσι ο Στάθης στριμώχνεται και ζητά από την Ιουλία να μειώσουν τις συναντήσεις τους, μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής.

Στο μεταξύ η Χάιδω προειδοποιεί τον Λυκούργο να κρατήσει μακριά του τη Μέλπω, θεωρώντας πως έτσι θα τον βάλει σε μπελάδες. Τέλος η Άννα ξεγελάει τον Δημήτρη με την υποτιθέμενη έκτρωση και αρχίζει να ονειρεύεται ένα διαφορετικό μέλλον με τα λεφτά που του άρπαξε.

Exit mobile version