MEDIA

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο διοικητής προσπαθεί να ενοχοποιήσει άλλον

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές και ο διοικητής για να καλύψει τα δικά του εγκλήματα θα ενοχοποιήσει άλλον.

Ήλιος επόμενα επεισόδια
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η σειρά του ΑΝΤ1, που γνωρίζει τρομερή επιτυχία και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι εντυπωσιακά, μας κρατά συντροφιά κάθε απόγευμα και το ενδιαφέρον είναι αμείωτο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (7/12)  θα δούμε την Αθηνά,  ανυποψίαστη για την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου, ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει πως περιμένει το παιδί του.

Ο Δημήτρης δεν ξέρει πώς να πει την αλήθεια στην Αθηνά και φοβάται μήπως αυτό της κάνει κακό.

Η Λήδα και ο Νικήτας πιστεύουν πως ο Χάρης, αν και ανήλικος, έχει δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος για τη ζωή του και αποφασίζουν να του πουν την αλήθεια για το πρόβλημα της υγείας του, προκαλώντας την οργή της γιαγιάς του.

Ο διοικητής προσπαθεί να ενοχοποιήσει άλλον για τα δικά του εγκλήματα, ενώ ο Χρήστος, ο Δημήτρης και η Ελπίδα προσπαθούν να βρουν στοιχεία εναντίον του.

Η Αλίκη ανησυχεί πως η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Φίλιππου, ενώ ο Πέρης στήνει παγίδα θανάτου στον Στέφανο. Ο Ιάσωνας μαθαίνει από την Ελπίδα πως αυτή είναι η βιολογική του μητέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα

Άλλο ένα άρθρο θλιβερής προπαγάνδας: Άθλια επίθεση σε Άγιο Όρος και Άρη Σερβετάλη

Exit mobile version