MEDIA

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής του – Αθηνά και Αχιλλέας σε κίνδυνο!

Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της του ΑΝΤ1, «Ήλιος», στα επόμενα επεισόδια.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής του - Αθηνά και Αχιλλέας σε κίνδυνο!
Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής του - Αθηνά και Αχιλλέας σε κίνδυνο!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει να καθηλώνει με την ανατρεπτική πλοκή της. Στα επόμενα επεισόδια αποκαλύπτεται ο Μάνος φέρνοντας την ολική ανατροπή σύμφωνα με το νέο «Ήλιος spoiler».

Ο Μάνος είναι ένας χαρακτήρας που έχει διχάσει τους πρωταγωνιστές της σειράς. Έχουμε ήδη δει πως η Αθηνά είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με το Στέφανο. Ο Μάνος καταλήγει στη φυλακή μετά από τις υποψίες όλων ωστόσο τελικά αποφυλακίζεται έπειτα από τα στοιχεία που φτάνουν στην αστυνομία.

Η Αθηνά συνεχίζει να είναι ύποπτη απέναντί του όμως ο Αχιλλέας καταφέρνει να τη κάνει να ξεπεράσει τους φόβους της και να αποδεχτεί ότι ο Μάνος απλώς μοιάζει εμφανισιακά με το Στέφανο. Έτσι εκείνη αποφασίζει να τον εμπιστευεί και του δώσει μία ευκαιρία γνωρίζοντάς τον καλύτερα.

Ο Μάνος μαζί με τη σύντροφό του τη Βίβιαν προσεγγίζουν σιγά σιγά τον Αχιλλέα με την Αθηνά και μεταξύ τους δημιουργείται μία φιλική σχέση. Ο Μάνος με τη Βίβιαν πρόκειται να παντρευτούν και περιμένουν παιδί και κάποια στιγμή ξαφνιάζουν τους πάντες όταν ζητάνε από τον Αχιλλέα να γίνει ο νονός του παιδιού που περιμένουν. Εκείνος τελικά δέχεται με χαρά.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος ψάχνει εκδίκηση! – Η Αζίζα χάνεται

Λίγο μετά βλέπουμε τους δύο τους να οργανώνουν μία εκδρομή μαζί με τις συντρόφους τους. Η Αθηνά δέχεται με χαρά καθώς πλέον της έχουν φύγει οι φόβοι που είχε γι’ αυτόν. Κανείς όμως δε προβλέπει αυτό που έρχεται…

Η εκδρομή σύντομα θα πάρει μία σκοτεινή στροφή και ο Μάνος δείχνει τις αληθινές προθέσεις του. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής ο Αχιλλέας παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα και η Αθηνά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Τότε ο Μάνος, εκμεταλλευόμενος τη κατάσταση, βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του με σκοπό να τους εκδικηθεί.

Ταυτόχρονα πίσω στη Καβάλα η Αλίκη προσπαθεί να βρει τη λύση στο θέμα με την Αζίζα. Η Λεϊλά θέλει τη κόρη της πίσω.  Η Αλίκη ξεσπάει στον Πάυλο για τη προδοσία του.

Η μικρή τελικά καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι. Η Αλίκη θεωρώντας πως την απήγαγαν καλεί την αστυνομία. Η Λεϊλά όμως κατηγορεί και αυτή με τη σειρά της ότι η Αλίκη φταίει για το χαμό της. Ο Παύλος συνεχίζει να στηρίζει τη Λεϊλά εξοργίζοντας κι άλλο την Αλίκη.

Οι επόμενες ώρες έχουν μεγάλη ένταση για όλους τους ήρωες της σειράς…

Exit mobile version