MEDIA

Ηλιος επομενα επεισοδια: Ο Στέφανος προσπαθεί να κλέψει το παιδί της Αθηνάς

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις της συνέχεια στη σειρά Ήλιος στα προσεχή επεισόδια.

Ηλιος επομενα επεισοδια: Ο Στέφανος προσπαθεί να κλέψει το παιδί της Αθηνάς
Ηλιος επομενα επεισοδια: Ο Στέφανος προσπαθεί να κλέψει το παιδί της Αθηνάς
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ηλιος επομενα επεισοδια: Άσχημη τροπή παίρνουν τα πράγματα για την Αθηνά σύμφωνα με το νέο «Ήλιος spoiler» στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Στέφανος έχει εκτελέσει τόσο μελετημένα το σκοτεινό σχέδιο του, που δεν μπορεί να βρει τρόπο να ξεφύγει.

Η σειρά η οποία προβάλλεται πάλι από νέα ώρα, προσπαθώντας να ανακτήσει έτσι τη χαμένη τηλεθέαση από τη μεταφορά στη prime time, συνεχίζει με δυναμική πλοκή η οποία κορυφώνεται όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και το οριστικό φινάλε του Ήλιου.

Οι εξελίξεις τρέχουν με το μέτωπο Αθηνάς – Στέφανου να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Ο Στέφανος παγιδεύει ξανά και ξανά την Αθηνά η οποία έχει αρχίσει να χάνει την επαφή της με τη πραγματικότητα και αμφισβητεί τα πάντα πλέον.

Ο άδικος εγκλεισμός της Αθηνάς σε ψυχιατρείο την έχει εξουθενώσει καθώς αγωνιά για τη τύχη του μωρού της. Η Αλίκη είναι το μόνο στήριγμα δίπλα της και η μόνη που τη βοηθάει πραγματικά. Η Αλίκη βλέποντας τη φίλη της σε αυτή τη κατάσταση κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από το νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα που τα σχέδια του Στέφανου προχωράνε, η Αθηνά ετοιμάζει το δικό της σχέδιο αντεπίθεσης.

Ο Αχιλλέας, σίγουρος πως η Αθηνά έχει γίνει εμμονική με το Στέφανο και έχει χάσει τη λογική της, αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά τη πιθανότητα να πάρει την επιμέλεια του παιδιού της. Η Αθηνά στο μεταξύ, προκειμένου να μη χάσει τον έλεγχο, προσποιείται ότι παίρνει κανονικά την αγωγή που της έχει δώσει ο Αχιλλέας.

Ο Στέφανος παράλληλα, συνεχίζει το σχέδιο εξόντωσης του Αχιλλέα προκειμένου να τον βγάλει από τη μέση και να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του.

Ηλιος επομενα επεισοδια: Ο Παύλος διώχνει την Αλίκη

Με την επιστροφή της πρώην γυναίκας του Παύλου στο προσκήνιο τα πάντα αλλάζουν στη σχέση Αλίκης – Παύλου.

Ο Παύλος αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη πρώην γυναίκα του και έτσι παίρνει μία σκληρή απόφαση αναφορικά με την Αλίκη την οποία η γυναίκα βλέπει ως εμπόδιο.

Ζητάει από την Αλίκη να κόψουν τις σχέσεις τους με την Αλίκη να καταλαβαίνει σιγά σιγά πόσο του λείπει η συντροφιά του, όμως εκείνος απομακρύνεται όλο και πιο πολύ.

Ταυτόχρονα, η πρώην γυναίκα του Παύλου, Γεωργία αποκαλύπτει κάτι στην Αλίκη που τη σοκάρει. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η Αλίκη του ζητάει να αναλάβει την υπόθεση του Ανδρέα.

https://youtu.be/322lWkcw_Ys

Exit mobile version