MEDIA

Ηλιος επομενα επεισοδια: Τέλος Παύλος και Γεωργία – Ερωτική εξομολόγηση στην Αλίκη!

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνει ο Ηλιος στα επόμενα επεισόδια του!

Ηλιος επομενα επεισοδια: Τέλος Παύλος και Γεωργία - Ερωτική εξομολόγηση στην Αλίκη!
Ηλιος επομενα επεισοδια: Τέλος Παύλος και Γεωργία - Ερωτική εξομολόγηση στην Αλίκη!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολλά που δεν τα περιμένει κανείς θα φέρει ο Ηλιος στα επόμενα επεισόδια του, με την τηλεθέαση να συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Παύλο να στιγματίζεται επειδή έχασε το παιδί του και μετά τα όσα έγιναν, είναι πάρα πολύ κλειστός προς όλους.

Τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν όμως από τη στιγμή που αρχίζει και γνωρίζει την Αλίκη, που τον κάνει χαρούμενο.

Μάλιστα οι δυο τους όπως σας έχουμε αποκαλύψει και σε άλλα «Ήλιος Spoiler», έχουν έρθει κοντά λόγω της δικαστικής υπόθεσης της Αζίζα.

Ωστόσο θα προκύψει πρόβλημα, όταν ξαφνικά θα κάνει την εμφάνιση της η γυναίκα του, Γεωργία, η οποία έχει θέμα με την ύπαρξη της Αλίκης.

Η ξαφνική παρουσία της τον αναστατώνει ιδιαίτερα. Η Γεωργία, από την άλλη πλευρά, όταν μαθαίνει για την ύπαρξη της Αλίκης, αρχίζει και φοβάται και σκέφτεται μήπως χαλάσει την προσπάθεια με τον σύζυγο της.

Έτσι ο Παύλος θα πάρει απόσταση από την Αλίκη, προκειμένου να δώσει και άλλη ευκαιρία στη σχέση του με τη Γεωργία.

Ηλιος: Η Γεωργία αρχίζει να απομακρύνεται από τον Παύλο!

Όσοι περνούν οι μέρες στη σειρά του ΑΝΤ1, ο Παύλος αποκαλύπτει πράγματα στη Γεωργία που την τραβούν μακριά του ακόμα περισσότερο.

Ένα γεγονός μάλιστα τον φέρνει κοντά στην Αλίκη ξανά, όπου τα πράγματα θα έχουν μία περίεργη τροπή.

Όλα ξεκινούν όταν η τελευταία τού ζητάει να αναλάβει ως δικηγόρος την υπόθεση του Αντρέα, ο οποίος εργάζεται στη φάρμα και έχει μπλεχτεί με τις δολοφονίες των νοσοκόμων.

Σύντομα, όμως, συμβαίνει και ακόμα ένα γεγονός, που αφορά την Αλίκη, η οποία, στην προσπάθειά της να βοηθήσει την Αθηνά, βρίσκεται μπλεγμένη.

Τέλος, η Αλίκη προσπαθεί να πείσει τη Βίβιαν να αποκαλύψει τα πάντα τον Στέφανο, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα σωθεί τόσο εκείνη όσο και η Αθηνά.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Παύλος παίρνει την απόφαση να μην είναι ξανά με τη Γεωργία, αφού τα συναισθήματα του τον οδηγούν αλλού.

Exit mobile version