Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι προσκεκλημένος να μιλήσει σε ημερίδα ο Γιώργος Αγγελόπουλος «Ντάνος» με θέμα τα talent τα reality shows.

Talent & Reality Shows: Κοινωνικές και οικονομικές συνιστώσες. Αυτός είναι ο τίτλος της Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο “Ντάνο” να είναι από τους προσκεκλημένους ομιλητές που θα παρέμβουν στην ημερίδα. 

Τα reality και τα talent shows εδώ και πολλά χρόνια έχουν μπει στη ζωή των τηλεθεατών. Είτε αυτό λέγεται MasterChef, είτε Greece’s Next Top Model, είτε Surviror.  Εκατομμύρια τηλεθεατές ταυτίζονται με τους συμμετέχοντες που τους θεωρούν “ήρωες” της διπλανής πόρτας.

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Παντείου Πανεπιστημίου ” Ο Αριστοτέλης” και το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο διοργανώνουν την Ημερίδα σχετικά με τις κοινωνικές και τις οικονομικές συνιστώσες των reality και reality.

Μάλιστα στην Ημερίδα θα παρέμβουν εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Νικητή του Survivor 1- ηθοποιός), ο Λούκας Γιώρκας (Νικητής του 1ου X-Factor, τραγουδιστής- φοιτητής Βιολογίας), Άννα Τσακουρίδου (παίκτρια Next Top Model, μοντέλο- cheer leader του μπασκετικού Ολυμπιακού), Έλενα (Λενίνα) Πολυχρονοπούλου (παίκτρια Power of Love) και Τιμολέων Διαμαντής (νικητής του MasterChef).