Ιωάννα Λίλη: Μάγεψε στο The 2night Show

Για όλους και για όλα μίλησε η Ιωάννα Λίλη, κάνοντας έντονη κριτική στα όσα γίνονται στο GNTM.

Καλεσμένη στο The 2night Show που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ιωάννα Λίλη, που όσα χρόνια και αν περάσουν είναι άκρως εντυπωσιακή.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για όσα τη ρώτησε ο παρουσιαστής και δε δίστασε να πει τη γνώμη της, όταν η συζήτηση ήρθε στο GNTM.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι αν και βλέπει το ριάλιτι μοντέλων, κάποιες από τις δοκιμασίες ήταν αρκετά αντίθετες με τα πιστεύω της.

Μάλιστα μίλησε και την αλλαγή στην κριτική επιτροπή, αφότου δηλαδή έφυγε η Βίκυ Καγιά και τη θέση της πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που σίγουρα δεν μπορεί όπως τόνισε να καλύψει το κενό της.

Από κει και πέρα η Ιωάννα Λίλη αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις έχει τα πάνω και τα κάτω του.

Ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που προέκυψαν σε όλες τις οικογένειες κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με ραγδαία έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας.

Το πρόβλημα υγείας της!

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ανοιχτά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την οδήγησε να περπατάει με ένα χρονικό διάστημα με μπαστούνι.

Όπως ανέφερε λοιπόν, έκανε ένα χειρουργείο στο πόδι της, γιατί νόμιζε ότι είχε κότσι, ωστόσο ήταν τελικώς οστεόφυτο, το οποίο είχε δημιουργηθεί από τα χρόνια δουλειάς και ορθοστασίας σε τακούνια.

Έτσι στην αρχή φορούσε ένα ειδικό παπούτσι, το οποίο τελικώς αποφάσισε να βγάλει και να αρχίσει να χρησιμοποιεί το μπαστούνι αυτό.