MEDIA

IQ 160: Η Πηνελόπη μπλέκει με την δολοφονία οδοντίατρου και Χούλιγκανς!

Όλες οι εξελίξεις στη νέα σειρά του Star, IQ160.

IQ 160: Η Πηνελόπη μπλέκει με την δολοφονία οδοντίατρου και Χούλιγκανς!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες η νέα αστυνομική κωμωδία με πρωτότυπη πλοκή, IQ 160, που ήδη φαίνεται να κατακτά το τηλεοπτικό κοινό.

Η νέα σειρά του Star είχε δυναμική παρουσία στο πρώτο επεισόδιο, καθώς παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό στην prime time, έπιασε 21% στο δυναμικό κοινό και 16,6% στο γενικό σύνολο στην τηλεθέαση.

IQ 160: Η Πηνελόπη μπλέκει με την δολοφονία οδοντίατρου και Χούλιγκανς!

Μία νέα υπόθεση αναζητάει λύση και η Πηνελόπη είναι αυτή που αναλαμβάνει ξανά δράση. Συγκεκριμένα, ένας οδοντίατρος βρίσκεται δολοφονημένος στα αποδυτήρια ενός γηπέδου 5×5.

Η υπαστυνόμος άμεσα πηγαίνει στο τόπο του εγκλήματος, όμως δεν θα πιστεύει αυτό που θα δει και γίνεται έξαλλη. Κι αυτό, αφού εκεί βρίσκεται η Μαρίνα που μαγνητοσκοπεί τα γεγονότα, προκειμένου να μαζέψει στοιχεία για μία εργασία στο σχολείο.

Η Πηνελόπη, συλλέγει τα απαραίτητα στοιχεία και καταλήγει στο συμπέρασμα πως το θύμα λίγο πριν τη δολοφονία είχε ερωτική επαφή. Η αστυνομία άμεσα φτάνει στην καταζητούμενη γυναίκα, η οποία ωστόσο λέει πως ήταν έτοιμοι να παντρευτούν οι δυο τους.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα βοηθάει ώστε να εντοπιστεί ένα μέρος στο οποίο δίνουν ραντεβού ομάδες χούλιγκαν, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τη βοηθούν.

Η Πηνελόπη βάζει σε ρίσκο τη ζωή της, αφού διεισδύει μόνη της στο στέκι των φανατικών οπαδών, με τον Καλατζή να εμφανίζεται και να οδηγεί στην εξιχνίαση της υπόθεσης και την αποκάλυψη του δράστη.

Exit mobile version