MEDIA

Ισπανία – Φινλανδία: Έπος με Ιωάννου στο Twitter: «Έσβησε ο ήλιος, χάθηκε το φεγγάρι, σκοτείνιασε ο ουρανός»!

Η Ισπανία πέτυχε μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Φινλανδία και ο Βαγγέλης Ιωάννου «έγραψε έπος» στο Twitter.

Ισπανία - Φινλανδία: Η Ισπανία πέτυχε μεγάλη ανατροπή επί της Φινλανδίας και ο Βαγγέλης Ιωάννου «έγραψε έπος» στο Twitter με τις ατάκες του.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ισπανία – Φινλανδία 100-90, με τους Ισπανούς να αποδεικνύονται εφτάψυχοι, για δεύτερο σερί ματς, μετά από από με τη Λιθουανία και να προκρίνονται εν τέλει στους «4» του Eurobasket 2022.

Οι Φινλανδοί με τον φοβερό και τρομερό Λάουρι Μάρκανεν προηγήθηκαν δύο φορές με 15 πόντους, όμως οι Ισπανοί, με ηγέτη τον αειθαλή Ρούντι Φερνάντεθ.

Το παιχνίδι έγινε «Viral» στο ελληνικό Twitter, αρχικά αποθεώνοντας τους Φινλανδούς που σάρωναν, αλλά στο τέλος βγάζοντας το καπέλο στους φούριας ρόχας.

Βεβαίως υπήρχαν και οι άλλοι που χαλάστηκαν με τη νίκη των όχι και τόσο συμπαθητικών Ιβήρων. Πάντως ακόμη κι εκείνοι που δεν τους συμπαθούν , έδιναν εύσημα στον Ρούντι καθώς στα 37 του παραμένει ενεργός στην Εθνική του ομάδα και τη βοήθησε να διακριθεί ξανά.

Εκεί όμως που έγινε το μεγάλο… ρεσιτάλ ήταν από τις επικές ατάκες που εκστόμισε για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Ιωάννου, ειδικά κατά την επιστροφή της Ισπανίας στο ματς.

Ισπανία – Φινλανδία: Δείτε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

Exit mobile version