MEDIA

J2US: Οικονομόπουλος και Ιακωβίδης επιστρατεύονται για να σωθεί το show!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρατεύονται από το Νίκο Κοκλώνη προκειμένου να σωθεί το J2US!

J2US: Οικονομόπουλος και Ιακωβίδης επιστρατεύονται για να σωθεί το show!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

J2US: Την απάντηση στα προβλήματα που εμφανίστηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξη του Just the 2 of Us φαίνεται πως βρήκε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος ήταν αναγκασμένος να βγάλει λαγούς από το καπέλο του!

Τα τρία κρούσματα κορονοϊού, που εντοπίστηκαν στο μουσικό show του Alpha, προκάλεσαν όπως είναι λογικό αναστάτωση στην παραγωγή του παιχνιδιού, που έψαχνε απεγνωσμένα λύση, προκειμένου να προβληθεί κανονικά σήμερα, Σάββατο (3/10) στις 20:00.

Έτσι, ο Νίκος Κοκλώνης που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως οι γνωριμίες του είναι πολλές και μεγάλες, επιστρατεύει δύο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού για να σώσει και να απογειώσει το J2US!

Πιο συγκεκριμένα, ως guest σήμερα το βράδυ θα βρεθούν στη σκηνή του show, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Πέτρος Ιακωβίδης κάτι που αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η Ελένη Βουλγαράκη, σε μια εξέλιξη που πραγματικά δείχνει να έρχεται ως μάνα εξ ουρανού για το πρόγραμμα του Alpha!

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του Just the 2 of Us είχε βρεθεί ο Βασίλης Καρράς, σε μια ακόμη εντυπωσιακή κίνηση του Νίκου Κοκλώνη που είχε προηγηθεί της σημερινής εμφάνισης του Νίκου Οικονομόπουλου και του Πέτρου Ιακωβίδη.

 

Exit mobile version