MEDIA

Καλό Μεσημεράκι: Τέλος από τον ΣΚΑΙ; – Τι αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου

Η Ματίνα Νικολάου προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Καλό Μεσημεράκι: Τέλος από τον ΣΚΑΙ; - Τι αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου
Καλό Μεσημεράκι: Τέλος από τον ΣΚΑΙ; - Τι αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Ματίνα Νικολάου, η ηθοποιός η οποία υποδύεται την αγαπημένη «Βάνια» από το Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε στην κοπή της πίτας της παράστασης στην οποία παίζει.

Εκεί ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την συνέχεια της εκπομπής και για την επόμενη χρονιά. Το «Καλό Μεσημεράκι» το οποίο παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, ιδιαίτερα στα 2 πρώτα χρόνια προβολής της σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Όπως ανέφερε η Ματίνα Νικολάου, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ειπωθεί κάτι για σίγουρα και η ίδια δεν ξέρει ακόμη την απάντηση στην ερώτηση την οποία θεωρεί απρόβλεπτη.

«Ποιος ξέρει τι θα συμβεί; Θα δούμε.. Δεν έχουμε κάνει ακόμη συζητήσει με τον ΣΚΑΪ για του χρόνου. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμη η φετινή χρονιά. Οπότε αναμένουμε να τελειώσει αυτή η χρονιά και έχει ο Θεός για του χρόνου.», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η μεσημεριανή εκπομπή μπορεί να μην σημειώνει τα νούμερα του παρελθόντος ωστόσο αποτελεί ακόμη ένα δυνατό χαρτί για τη μεσημεριανή ζώνη.

Τέλος η ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα περιστατικά των ηθοποιών που έγινε γνωστό πως κάνουν και άλλες δουλειές εκτός του χώρου (όπως ο Στράτος Χατζηηλίας που δουλεύει delivery). Η ίδια απάντησε πως φυσικά και πολλές φορές χρειάστηκε να κάνει και άλλες δουλειές ταυτόχρονα με το θέατρο.

Όλες οι εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών και τα τελευταία τηλεοπτικά νέα στο MediaTime.gr

 

Exit mobile version