MEDIA

Κορονοϊός: «Έπεσε» το Netflix – Προβλήματα σε αρκετές χώρες

Ο κορονοϊός επηρέασε και την συνδρομητική πλατφόρμα που ακούει στο όνομα Netflix καθώς αρκετοί χρήστες παγκοσμίως αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Netflix: Προβλήματα λειτουργίας παρουσίασε τις τελευταίες ώρες το Netflix. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η συνδρομητική πλατφόρμα παρουσιάζει δυσλειτουργίες σε ένα ποσοστά που αγγίζει το 55%! Κι αυτό λόγω της «υπερφόρτωσης» καθώς οι περισσότεροι βρίσκονται στα σπίτια τους εξαιτίας του κορονοϊου. Στην Ελλάδα προς το παρόν δεν αναφέρθηκε κάποιο θέμα.

Οπως ανέφερε ο Independent το Netflix, παρουσίασε έντονα προβλήματα Ευρώπη, καθώς πολλές χώρες της έχουν πληγεί από τον ιό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα η συνδρομητική πλατφόρμα έχει σταματήσει να λειτουργεί και πολλοί χρήστες δε μπορούν να μπουν στο site της διαδικτυακής πύλης.

Γενικότερα προβλήματα αναφέρθηκαν από χρήστες που επιχείρησαν να κινηθούν στην ιστοσελίδα του αλλά και από χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Τέλος να αναφέρουμε οτι πριν από λίγες ημέρες το Netflix, ανακοίνωσε οτι θα μειώσει την ποιότητα των βίντεο στο streaming, προκειμένου να αποφύγει την υπερφόρτωση.

Exit mobile version