MEDIA

Κρεμλίδου: «Είχα καριέρα και πριν το Survivor – Με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

Απασφάλισε η Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας για Survivor, Ιωάννα Τούνη και Αλέξη Παππά.

Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ατάκες, που θα συζητηθούν ξεστόμισε η Έλενα Κρεμλίδου, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω του Survivor τους προηγούμενους μήνες.

Μιλώντας στο Open και την εκπομπή, που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως δεν είναι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχε καριέρα και πριν και θα έχει και μετά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που σάρωσε τα πάντα στην τηλεθέαση.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer στο Instagram μίλησε για το The Bachelor, την Ιωάννα Τούνη και αποκάλυψε πως πέρασε από δουλειά στην οποία την αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε το Survivor άξιζε γιατί έκανε την αυτοβελτίωση και τη αυτοκριτική της και βρήκε τον εαυτό της. Τόνισε πως έχει νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έστειλε μήνυμα συμπαράστασης.

Είπε πως θεωρεί απαράδεκτο και παράνομο το ότι κυκλοφόρησαν τα οικονομικά της και επισήμανε πως σύμφωνα με τα νούμερα, που έχει στα social media αντίστοιχα θα πληρώνεται.

Επίσης, αποκάλυψε πως σε δουλειά της στο παρελθόν την αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας και ανέφερε πως ο Αλέξης Παππάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η Έλενα Κρεμλίδου τόνισε πως δε θα πήγαινε στο The Bachelor και μάλιστα συμβούλεψε τα κορίτσια να μη συμμετέχουν σε αυτό το ριάλιτι.

Exit mobile version