MEDIA

Λάουρα Νάργες: Και επίσημα ζευγάρι με τον πανέμορφο Χρήστο Σαντικάι!

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστς Σαντικάι είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες τους.

Λάουρα Νάργες: Και επίσημα ζευγάρι με τον πανέμορφο Χρήστο Σαντικάι!
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στο πρόσωπο του Χρήστου Σαντικάι φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα η Λάουρα Νάργες. Οι πρώτες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν είναι γεγονός.

Ένα νέο ζευγάρι απόκτησε η ελληνική σοουμπίζ με την δημοφιλή παρουσιάστρια και νεαρό μουσικό των παιδικών μας χρόνων να βρίσκουν τον έρωτα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Μπορεί η 31χρονη πρώην παίκτρια του Survivor και ο 27χρονος τραγουδιστής να μην έχουν κάνει ακόμη κάποια επίσημη δήλωση, αλλά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές στις διακοπές τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!», το ειδύλλιο τους ξεκίνησε από μία φιλία η οποία στην συνέχεια εξελίχτηκε. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα έκαναν και τις πρώτες τους διακοπές μαζί, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει στο νησί των ιπποτών, τη Ρόδο.

Η Λάουρα Νάργες σε συνέντευξή της στο ΟΚ! τον Ιούλιο του 2020 είχε μιλήσει για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο επόμενος σύντροφός της: «Θα ήθελα να είναι αυτό που λέμε καλός άνθρωπος, να έχει αγνή ψυχή, να είναι σε θέση να επικοινωνεί και να είναι διατεθειμένος να γίνουμε ομάδα, ώστε να στηρίζει ο ένας τον άλλο στα δύσκολα».

Ο Χρήστος Σαντικάι όπως τον γνωρίσαμε στην παιδική του ηλικία:

..και όπως μας παρουσιάστηκε πριν λίγα χρόνια στο The Voice:

 

Διαβάστε Επίσης:

Λάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές με αυτή την ανάρτηση

Survivor: Ο Παύλος γαλακτερός ανέβασε την πιο τρομακτική φωτογραφία – Μην την δείτε αν ζαλίζεστε

 

 

Exit mobile version