MEDIA

Madwalk 2019: Η συνάντηση του Αργυρού – Παπαγεωργίου

To MadWalk 2019 by Serkova- The Fashion Music Project, φιλοξενήθηκε για ακόμη μία χρονιά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.  Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands ένωσαν τις δυνάμεις τους με αγαπημένους καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν άλλο ένα φαντασμαγορικό σόου και… τα κατάφεραν. Αν και έλειπαν αρκετά από τα πιο λαμπερά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, είδαμε εκρηκτικές...

Madwalk 2019: Η συνάντηση του Αργυρού - Παπαγεωργίου
Madwalk 2019: Η συνάντηση του Αργυρού - Παπαγεωργίου
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

To MadWalk 2019 by Serkova- The Fashion Music Project, φιλοξενήθηκε για ακόμη μία χρονιά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.  Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands ένωσαν τις δυνάμεις τους με αγαπημένους καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν άλλο ένα φαντασμαγορικό σόου και… τα κατάφεραν.

Αν και έλειπαν αρκετά από τα πιο λαμπερά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, είδαμε εκρηκτικές εμφανίσεις που ξεσήκωσαν για ακόμη μια χρονιά το κοινό, αλλά φέτος έγινε και κάτι άλλο που συζητήθηκε πολύ.

Ο λόγος για την συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού και της παρουσιάστριας της βραδιάς, Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία έγινε στο φινάλε των MadWalk 2019. Μια συνάντηση ιδιαίτερη, με αμηχανία, πολλά χαμόγελα, τραβήγματα και ένα χειροφίλημα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ήταν αυτός που «έκλεισε» το σόου, όταν τελείωσε την ερμηνεία του, γύρισε και πήγε να αποχωρήσει. Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον τράβηξε ώστε να συνομιλήσουν επί σκηνής λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Έλα εδώ. Έλα εδώ κοντά μου. Κράτησε με ή δώσε μου το χέρι σου γιατί μόνη μου θα πέσω. Πού πας;» Ο γνωστός τραγουδιστής την πλησίασε και της φίλησε το χέρι, λέγοντάς της ότι είναι… υπέροχη.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντάς του πως η βραδιά έφτασε στο τέλος της, με ένα εντυπωσιακό act από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.  Ο ίδιος της είπε πως είναι πολύ καλή και τα καταφέρνει μια χαρά και μόνη της ενώ εκείνη ζήτησε να της δώσει λίγο από το χρόνο του. Όταν τον ρώτησε πως του φάνηκαν οι εμφανίσεις , είπε πως ήταν ένα από τα καλύτερα MadWalk που έχουν δει ποτέ. Τότε τον ευχαρίστησε και τον άφησε να αποχωρήσει από τη σκηνή.

Σε άλλες δηλώσεις του ο τραγουδιστής είπε: «Ήταν υπέροχη η Ηλιάνα. Συγχαρητήρια!» ενώ μίλησε και για τη σχέση που του «χρεώνουν» αυτή τη στιγμή: «Δεν έχω προλάβει να δω τι λένε και με ποια είμαι. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Τα διαβάζω όλα, αλλά μία μέρα μετά».

 

 

 

Exit mobile version