Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοεπιτυχημένη»

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη ζωή της. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της και τα όσα έχει πετύχει, ενώ δεν παρέλειψε να πάει και προς την προσωπική της ζωή. «Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου! Δεν συνδέεται πάντα με έναν...

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη ζωή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της και τα όσα έχει πετύχει, ενώ δεν παρέλειψε να πάει και προς την προσωπική της ζωή.

«Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου! Δεν συνδέεται πάντα με έναν άλλον άνθρωπο αυτό», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef 4 spoiler 1/6: Ο επόμενος που αποχωρεί (vid)

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν με ρωτούν για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα γιατί είναι το αδύνατο μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά! Οι μεγαλύτερες μου σχέσεις, δηλαδή, κράτησαν τέσσερα χρόνια».

Τέλος, καταλήγοντας ανέφερε: «Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοεπιτυχημένη, γιατί ο γάμος θέλει και μια υποστήριξη και είναι δύσκολη διαδικασία».