MEDIA

Master Chef – Άλκηστις: «Κάποιοι ήταν δίμουροι!» (vid)

Master Chef – Άλκηστις Αλεξάκη: Κατάφερε να φτάσει ως και τη δεκάδα του Master Chef ενώ η παρουσία της μπορεί να χαρακτηριστεί πληθωρική. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τα σχόλια για τους συμπαίκτες και αντιπάλους της. Ο λόγος φυσικά για την Άλκηστις Αλεξάκη, την 23χρονη Κρητικιά που ήταν και η τελευταία χρονικά αποχώρηση από το...

Master Chef - Άλκηστις: «Κάποιοι ήταν δίμουροι!» (vid)
Master Chef - Άλκηστις: «Κάποιοι ήταν δίμουροι!» (vid)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Master Chef – Άλκηστις Αλεξάκη: Κατάφερε να φτάσει ως και τη δεκάδα του Master Chef ενώ η παρουσία της μπορεί να χαρακτηριστεί πληθωρική. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τα σχόλια για τους συμπαίκτες και αντιπάλους της.

Ο λόγος φυσικά για την Άλκηστις Αλεξάκη, την 23χρονη Κρητικιά που ήταν και η τελευταία χρονικά αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής.

Η Άλκηστις ήταν καλεσμένη την Τρίτη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα!

Και η αλήθεια είναι πως τους… στόλισε όλους με ονόματα!

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κάποιοι από τους παίκτες ήταν δίμουροι. Ο κόσμος δεν τα βλέπει όλα γιατί το γύρισμα στο σπίτι είναι λίγα μόνο λεπτά. Δεν γίνεται να έχεις μια συμπεριφορά και μετά όταν εμφανίζεται η κάμερα να δείχνεις Παναγία.

Δεν έχεις επαφή με κανέναν και ξεκινάει ένα παράξενο παιχνίδι. Κρατάς αποστάσεις. Ευθύνες δεν θα ρίξω σε κανέναν γιατί είναι ο εγκλεισμός στη μέση. Η Σπυριδούλα είναι ένα άτομο που θέλει να δείχνεται στις κάμερες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Exit mobile version