MEDIA

Master Chef Χρήστος Μπάρκας: Η αποχώρηση που κανείς δεν ήθελε

Master Chef Χρήστος Μπάρκας: Και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, επιβεβαιώθηκε. Ο Μανόλης και η Σπυριδούλα ήταν οι νικητές στον ημιτελικό της Τετάρτης, με τον Χρήστο να χάνει και να βγαίνει από το σπίτι και τις κουζίνες του παιχνιδιού. Ο «κρατς» μετά από το φινάλε της αναμέτρησης με τον Μανόλη και αφού έμαθε πως αποχωρεί,...

Master Chef Χρήστος Μπάρκας
Master Chef Χρήστος Μπάρκας
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Master Chef Χρήστος Μπάρκας: Και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, επιβεβαιώθηκε. Ο Μανόλης και η Σπυριδούλα ήταν οι νικητές στον ημιτελικό της Τετάρτης, με τον Χρήστο να χάνει και να βγαίνει από το σπίτι και τις κουζίνες του παιχνιδιού.

Ο «κρατς» μετά από το φινάλε της αναμέτρησης με τον Μανόλη και αφού έμαθε πως αποχωρεί, έβγαλε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Και αυτό το πρόσωπο ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την θετική εντύπωση που έχουν οι θαυμαστές του στα social media. Άλλωστε αποτέλεσε έναν από τους παίκτες με τους λιγότερους haters.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που περίμεναν την ανατροπή ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι. Ενώ πλέον… υπόσχονται ακόμα και μποϊκοτάζ την ημέρα προβολής τους τελικού.

Master Chef Χρήστος Μπάρκας: Το άλλο πρόσωπο

Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν, ο μάγειρας από τα Γιάννενα, φάνηκε να απαλλάσσεται από το άγχος που είχε όλους αυτούς τους μήνες και να δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Πιο χαλαρός και εξωστρεφής, αλλά με τις ίδιες… φαρμακερές ατάκες όπως σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού.

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Μια βόλτα από τα social media από χθες το βράδυ, αρκεί για να καταλάβει κάποιος πως κανείς δεν ήθελε να τον δεί εκτός παιχνιδιού. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και επαναλαμβάνουμε κι εμείς ήταν μια «αποχώρηση που κανείς δεν ήθελε».

Master Chef 16/5: Το πάρτι

Απόψε υπάρχει κανονικά επεισόδιο, αλλά θα είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Επιστρέφουν στο σπίτι όλοι οι παίκτες, ξαναπιάνουν τηγάνια και κατσαρόλες και πλέον μαγειρεύουν για… (το) πάρτι τους.

Θα είναι ουσιαστικά ένα reunion όλων των παικτών από το φετινό παιχνίδι, λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό, που θα είναι live.

Δείτε το trailer του 81ου επεισοδίου που είναι και το τελευταίο ουσιαστικά πριν από τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη Master Chef.

Exit mobile version