MEDIA

MasterChef 4: Έφυγε και δεν ξαναγυρίζει

Ένα πιάτο, πολλές παρασκευές και τα συναισθήματα των διαγωνιζόμενων του MasterChef 4 που πάλευαν για την ποδιά τους ήταν πολλά και διάφορα. Ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Σταυρής και η Μαριάννα μέσα σε εξήντα λεπτά έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο με έξι παρασκευές. Κάποιοι είχαν το μυαλό τους στο έπαθλο και κάποιοι άλλοι έξω...

MasterChef 4
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα πιάτο, πολλές παρασκευές και τα συναισθήματα των διαγωνιζόμενων του MasterChef 4 που πάλευαν για την ποδιά τους ήταν πολλά και διάφορα.

Ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Σταυρής και η Μαριάννα μέσα σε εξήντα λεπτά έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο με έξι παρασκευές. Κάποιοι είχαν το μυαλό τους στο έπαθλο και κάποιοι άλλοι έξω από τον διαγωνισμό.

Το ζεύγος μπήκε στην αγχωτική διαδικασία του αποχωρισμού. Αλλά το Μαράκι τα κατάφερε. Στην τετράδα και σε μερικά επεισόδια θα αποχωριστούν οριστικά.

Διαβάστε επίσης- MasterChef 4: Επική ατάκα του Κουτσόπουλου στον Σταυρή για την κοπέλα του (vid)

Ο Σταυρής είχε το μυαλό του στην κοπέλα του και δεν μπορούσε να αποδώσει πιστά το πιάτο. Αυτό παραλίγο να του στοιχίσει, αλλά αντί αυτού είχε την καλύτερη προσπάθεια. Το πιάτο της Μαριάννας είχε περισσότερες αστοχίες.

Η νεαρή σεφ για δεύτερη φορά επέστρεψε το pin της και αποχώρησε από το MasterChef 4 οριστικά και αμετάκλητα!

Exit mobile version